Гатне: депутат райради Паламарчук підняв руку на школяра (відео)

0

Представник БПП схопив неповнолітнього за вухо. Далі рукою політик стиснув шию школяра і попередив, що той буде битий. Брат депутата вдарив хлопця по обличчю. Колеги-депутати пропонували відбити голову хлопцю просто на сесії Гатненської сільради. Поліція відмовилася складати протокол, оскільки потерпілому Чагарову лише 16 років. Неповнолітньому, який висвітлює дерибани сільської ради, систематично погрожують політики й називають його місцевим Гонгадзе.

13 липня 2017 року о 13:00 годині в Гатненській сільській раді відбулось чергове засідання сесії ради. На ній був присутній депутат Києво-Святошинської районної Паламарчук, представники Громадської ради при Києво-Святошинській районній державній адміністрації та Громадської організації “ЗУБР”, а також мешканці села, серед яких був і Сергій Чагаров.

Під час засідання, депутат районної ради несподівано порушив питання щодо дописів у мережі Фейсбук Сергія Чагарова. Паламарчук висловив школяреві свої претензії щодо його дописів. Потім він встав зі свого місця, підійшов до неповнолітнього Чагарова, який сидів на стільці, взяв школяра за вухо та підняв з місця.

Після цього дорослий чоловік стиснув рукою за шию неповнолітнього та почав погрожувати, що якщо Чагаров продовжить писати дописи подібного роду, то буде битий.



Під час промови Олександра Паламарчука з боку депутатів сільської ради було чути заклики з пропозицією відбити голову Сергію Чагарову.

“Цьому пацану голову відбити нада”, – наголошує хтось у залі.

16-річний мешканець Гатного коментує ситуацію таким чином:

“У своєму дописі я розповідав про те, що він з подругою, яка має паспорт громадянина Російської Федерації їздить закордон в той час, як на Сході України гинуть воїни за те, щоб ми жили в мирі. Як для людини, яка представляє інтереси України у складі Києво-Святошинської районної ради це не припустимо. Якщо ти депутат, то твоя дружина має відмовитись від російського громадянства. І статтю 34 Конституції України про свободу слова ніхто не відміняв”.

Також після того, як депутат Олександр Паламарчук відпустив шию школяра, до нього підійшов брат депутата райради Ігор Паламарчук, який є членом виконавчого комітету Гатненської сільської ради і нештатним юристом селищного голови Гатного Броніслава Корицького, і за словами Чагарова, вдарив неповнолітнього по обличчю долонею.

Після цього інциденту засідання сесії ради фактично припинилось, і депутати почали висувати свої претензії до громади щодо її діяльності та вимог до сільської ради.

Потерпілий від дій депутата райради Чагаров викликав патрульну поліцію. Патруль приїхав із Боярки з номерами “0573”. Поліцейські заявили Чагарову, що не можуть взяти в нього ані заяву про скоєння злочину, ані пояснення, оскільки він ще неповнолітній.

“Він повинен звернутися до лікарні, щоб вони зафіксували його тілесні ушкодження. Якщо є в цього хлопця батьки, нехай звертаються до нас із заявою. Тоді ми будемо реагувати. А там залежить від кваліфікації, чи це буде адмінвідповідальність, чи це буде кримінальне провадження”, – пояснює телефоном “Громаді Київщини” прес-секретар Нацполіції Київської області Микола Жукович.

“Громада Київщини” очікує на коментарі від голови ОДА Олександра Горгана та голови обласного осередку БПП Ігоря Кононенка щодо поведінки депутата Києво-Святошинської райради від БПП.

Варто зазначити, що це не перший раз погрожують місцевому мешканцю Сергію Чагарову. Депутати неодноразово приїжджали в школу брати дані про всі відвідування уроків школярем, а один з членів виконавчого комітету Гатненської сільської ради, ім’я якого Чагаров не оприлюднює через приватність переписки, погрожував Чагарову колонією і назвав його “Гонгадзе на рівні села”.

Нагадаємо, Чагаров вимагав від сільського голови відповіді на свій інформаційний запит щодо дерибану земель Гатного. У зв’язку з тим, що йому не надали відпоіідь, посилаючись на те, що він є неповнолітнім, хлопець поскаржився уповноваженій з прав людини. Сільського голову притягнули до адмінвідповідальності та зобов’язали відповісти школяреві. Чагаров став волонетром руху ЧЕСНО. З того часу і розпочалися погрози з боку місцевих політиків на адресу неповнолітнього.

No Comments

  1. Виктор 18 Липня 2017 at 03:06

    Пресса как всегда грязно осветляет события – сразу видно, что кто-то заказал эту статью, чтобы очернить Паламарчука и “ЗУБР”. Не удивлюсь, если школьник подставной и его наняли как раз для этого дела.
    Да, там был конфликт. Да, Паламарчук неправ, что так резко отреагировал на подстрекательские, провокационные высказывания того парня. НО:
    1) На видео прекрасно видно, что депутат адекватно общается с юным подстрекателем, без матов и бранных высказываний. Использует только повышенный тон (крик), т.к. его вывели из себя. Многие из быдло-комментаторов даже на это не были бы способны, если бы оскорбления коснулись их матери либо второй половинки. Задумайтесь.
    2) Если бы брат Паламарчука, Игорь, набросился на пацана и “дал ему в лицо”, парень не то, чтобы получил увечья. Он бы умер! На месте при том. Но этот школяр вполне нормально передвигался после этого и даже был способен позвонить и пообщаться с патрулем. Магия – выносливость и болевой порог этого хиляка превышают все показатели Кличко!
    3) Парень лыбился, ухмылялся, т.е. он знал о своей “безнаказанности” и поступал чисто из мотивов облить грязью Александра, а не из национализма. Пусть делает что-то полезное, а не в интернете гавкает на всех. Диванный воин, блин.
    4) Ну не говорил он той речи, которую нам представили журналисты и о статье 34 КУ ничего не говорил – обычный школьник понятие не имеет, что это такое.
    5) Вы говорите, что он его “дергал за ухо”, “никто из депутатов не заступился”, но на 22-26 секунде видео прекрасно слышно “Не надо его за ухо (дергать)… не надо (дергать за ухо)…за руку (возьми его за руку)”. И название какое придумали “Депутат-криминалист избивает школьника”. – продажностью вашей конторы за километр пахнет. Желтая газетёнка да и только.
    6) Кому какое дело, у кого какой паспорт и тд – это происки нацизма и шовинизма. Депутат реально закупил огромное количество касок и бронижелетов, и если для этого ему надо низко пасть и ездить в Россию – пусть делает это. На самопожертвование больше похоже, нежели на предательство. Все в нашей стране воруют, так или иначе связаны с преступной деятельностью, работают на кого-то, но почему то обливают грязью только тех, кто с помощью таких махинаций пытается сделать жизнь в Украине лучше.
    Я пытался пробить в гугле владельца этой газеты – ничего не выбивает, т.к. название “Київська громада” просто идеально подходит для сокрытия плохих фактов/скандалов о вас, ибо они даже не успевают разрастись а вы давите на них своей информацией и занимаете место в поисковой строке. Гениально придумано – за такой продуманный ход я вас даже похвалю, сразу видно для чего газеты создавали, и как общественной мыслью манипулировать собирались.
    Можно еще долго приводить факты о вашей неправоте, но скорее всего меня “засрут” диванные воины, либо коммент удалит администрация – делаю скрин специально для этого.
    Надеюсь мой комментарий хоть кому-то открое глаза.

    • Михаил 19 Липня 2017 at 19:25

      Витя, весь твой бред, который ты здесь пишешь опровергает одна видеозапись с места событий! Так что не напрягайся сильно, твой депутат не чувствует земли под ногами, и надеюсь за это получит также!

  2. Шура 30 Вересня 2017 at 23:06

    Да гнать всіх нах….. ,.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539