Гатне: Призначено судове засідання щодо ділянок під “Озерним гаєм”

0

Перше судове засідання щодо незаконного виділення земель під “Озерний гай Гатне” призначене на 22 серпня об 11:50 у Київському апеляційному господарському суді. Про це йдеться в рішенні суду.

Нагадаємо, що ці ділянки прокуратура області без касації віддала на відкуп замовникам будівництва з ВК “Підряд” у липні 2015 року, позбавивши громаду рекреаційної зони з особливо цінними видами земель. За джерелами “Української правди” в ГПУ, підготовлену касацію передумала подавати саме прокуратура області.

Місцевий мешканець і журналіст “Громади Київщини” Сергій Чагаров надіслав запит до прокуратури області, намагаючись з’ясувати імена посадових осіб, причетних до програшу в суді й відмови від касації. Офісу уповноваженого ВР з прав людини довелося відкрити провадження на прокуратуру області за порушення Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

У відповідь на звернення Чагарова в ГПУ, прокуратура області підготувала заяву про перегляд скандального рішення суду за нововиявленими обставинами.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539