Карплюк вижене Лободу, щоб контролювати раду

0

Депутатка Ірпінської ради Наталія Лобода вирішила скласти депутатські повноваження й написала відповідну заяву. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на facebook мера Ірпеня Володимира Карплюка.

Депутат Ірпінської міської ради Наталія Лобода подала заяву про дострокове припинення повноважень – її розглянуть на наступній сесії міськради.

Заяву, датовану 8 вересня,оприлюднив міський голова Ірпеня Володимир Карплюк у Facebook.

Лобода просить припинити її депутатські повноваження, причину не пояснює

“Депутат Ірпінської міської ради Наталія Лобода звернулася із заявою про дострокове припинення її депутатських повноважень. На наступній сесії Ірпінська міськрада розгляне її заяву”, – повідомив Карплюк у соцмережі.

Карплюк також пише, що розуміє рішення Лободи:
“Вона протягом останнього часу зазнавала нападок у ЗМІ, які суттєво вплинули на стан її здоров’я”.
Ще 30 березня на сесії міськради Карплюк заявив, що його соратниця з партії “Нові обличчі” Наталія Лобода написала заяву про складання депутатських повноважень. Цьому передувала участь матері відомої співачки у ток-шоу на російському каналі, що обурило багатьох.

На сесії, яка відбулася наприкінці березня, Карплюк пообіцяв розглянути заяву лободи на з’їзді партії “Нові обличчя” у травні. Проте, тоді цього так і не сталося.

З квітня по вересень 2017 року Лобода голосувала на сесійних засіданнях Ірпінської ради, даючи Карплюку необхідний мінімум голосів.

“Я вважаю, що Карплюк хоче завести нових депутатів в раду, бо в нього непроста ситуація. На останній таємній сесії він ледь назбирав 18 депутатів, які голосували так як йому треба. Відкрите питання з Денисенком, чи залишиться він депутатом, чи ні. Забудовник-втікач Ігор Вишняков вже рік як відсутній в Ірпені. До того ж, прокуратура оголосила в розшук депутата від “Нових облич” Ігоря Оверка“, – коментує “Громаді Приірпіння” депутат Ірпінської ради від “Свободи” Богдан Мельничук.

Нагадаємо, на сесіях ради часто не вистачало голосів депутатів й питання порядку денного ставилися на голосування кілька разів. Поіменне голосування на сайті ради не оприлюднювали, за що зараз судять секретаря ради Юрія Денисенка.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539