Тактичний пікнік: як патріотично виховати молодь

0

На галявині біля Коцюбинського гуманітарного ліцею відбувся Тактичний пікнік. Ми його провели 16 вересня – у суботу.

Захід організовували дитячо-юнацьке товариство “Січ”, ГО “Правий Сектор”, Коцюбинський волонтерський центр та самоврядування Коцюбинського гуманітарного ліцею.

Починалося все о 10:00. Біля подвір’я ліцею потихеньку зібралася група з 22 учнів та організаторів. Пізніше ж відбулося загальне шикування.

Згодом прибирання території, на якій ми потім розмістилися.

До речі, хочу наголосити, що під час толоки ми виявили велику кількість шприців.

Потім інструктори проводили такі заняття: поведінка у екстремальних та небезпечних ситуаціях,  тактична медицина (надання першої домедичної допомоги).

Провели зброєзнавство (збирання та розбирання АК, а також поведінка при вибуху гранати та практичне освоєння дій при знаходженні предмета схожого на гранату).

На сам кінець заходу відбулося частування кулішем від місцевих волонтерів. Після перерви на обід, для усіх найтерплячіших, тих, хто залишився до кінця, була стрільба з пневматичної зброї.

Всі діти, а саме учні 7 – 10 класів, були дуже задоволенні. Нам би буже хотілося, щоб молодь була аксимально залучена до таких заходів.

Авторка: Зоряна Маслюк, мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539