У Гостомелі сміттєві баки встановили впритул до дитячого садочку

1

В Гостомелі існує проблема, яку кожного дня бачать батьки й діти, які йдуть в садочок “Веселка”, що в Гостомелі на Рекунова, 3б.

Біля центрального входу в садок розміщені сміттєві баки Гостомельського ЖЕКу, куди носять сміття мешканці цього мікрорайону.

Дітям, які ходять в цей садочок, щодня доводиться вдихати сморід з цих баків, які не завжди в ідеальному стані.

Батьки неоднаразово зверталися особисто до селищного голови Юрія Прилипка й просили перенести баки, які, до того ж, займають половину парковки біля садочку, яка й до того мала. Ходила до Прилипка й завідуюча садочку. Але змін ми не бачимо.

Цей смітник тут з червня цього року. Хто й чому так вирішив, невідомо.

Зараз під’їхати до садочку для того, щоб завести дитину практично нереально. Біля баків сміття викидають насипом. Його ніхто не прибирає.

Багато батьків лишають машини на вул. Бучанське шосе й далі йдуть пішки. Нагадаю, з садочками в Гостомелі ситуація стоїть дуже гостро. На все селище їх усього два – в центрі й у військовому містечку.

Батьки просять ЖЕК звернути увагу на цю проблему й перенести баки в інше, більш прийнятне для них місце, подалі від дітей.

Пропоную розглянути місце на вул. Бучанське шосе, на повороті до садочку.

Наальник ЖЕКу пояснює журналістам, що неодноразово піднімав це питання на нарадах в селищній раді, але його чомусь не вирішують.

“Я поставлю туди, куди скажуть. Це проблема не одного дня. Все почалося тоді, коли віддали частину території для обслуговування котельні, яка у приватній власності, Пирчу, начальнику “Теплокомунсервіс”.  Віддали частину території, де раніше стояли баки. Коли вони ставили паркан, вони обіцяли зробити місце для збору сміття. А зараз усі питання до селищної ради, яка роздає землю”, – розповідає “Громаді Приірпіння” начальник Гостомельського ЖЕКу Віталай Пустовалов.

 

Автор: Андрій Ткачук, мешканець Гостомеля

1 Comment

  1. Hotchilli 14 Жовтня 2017 at 00:33

    Всi бажаючи щирi та позитивнi збираемось бiля “Антонова” та запрошуемо гостей на святкування нашого мiста.УВАГА:”прилипкопотвори”,його шiстки,щмари та упирi збиратимуться на шабаш бiля “Помiнальноï у Черинськоï”,люди добрi будьте обережнi!!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539