В “Атланті” на будівництві загинула людина

0

Під час демонтажу ангару на будівельному майданчику фірми “Атлант” в Коцюбинському загинув робітник. Це сталося 20 жовтня.

“Розбирали високий ангар. Два чоловіки залізли нагору і намагалися за допомогою відбійного молотка щось демонтувати. У результаті цих дій впала плита, на якій стояли ці два чоловіки. Один загинув, а інший в лікарні. Справа на контролі в прокуратури”, – розповідає “Громаді Приірпіння” речник поліції Київської області Микола Жукович.
“Мають опитати свідків щодо того, які проводилися і чому, хто давав вказівки. Дозвільні документи на право проведення демонтажних робіт будуть вивчені. Перевірять проведення інструктажів та допусків на право виконання робіт з підвищенною небезпекою. Після цього можна буде говорити про відповідальність”, – додає Жукович.

Прокурор Ірпеня Юрій Манелюк у коментарі редакції зауважив, що другого потерпілого ще не опитали:

“Ведеться слідство, документов не було під час огляду, зараз все з’ясовуємо, хто був відповідальний за безпеку і яка причина падіння”.

На офіційній сторінці “Атланту” повідомлення про нещасний випадок з’явилося лише на 3 добу після загибелі робочого. У повідомленні відділ комунікації забудовника наголошує, що постаждалі не були співробітниками компанії “Атлант”.

Телефоном “Громаді Приірпіння” в комунікаційному центрі “Атлант” жодних інших детелей не надали.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539