Опалення в Коцюбинському: Мастер-Енерго проникло на доківську котельню

0

Наприкінці робочого тижня близько 17:00 на котельню по вул. Доківська в селищі Коцюбинське прйишли представникик ЗАТ “Коцюбинські тепломережі” (“Мастер-Енерго”).

“Мене у терміновому порядку виклкали з лікарняного як юриста УЖКГ “Біличі”. Я з’ясувала, що ЗАТ  “Коцюбинські тепломережі” проникли без попередження на територію котельні на Доківській, 14. Це при тому, що у нас була домовленість, що вони пишуть заяву УЖКГ “Біличі”, надають список осіб, яким потрібно зайти на територію, повідомляють мету свого візиту та надають при потребі спиок речей, які вони планують забрати. Ми наголошуємо, що ми не перешкоджаємо, поки не отримаємо рішення апеляції, ЗАТ “Коцюбинські тепломережі”, – наголошує юристка Наталія Коломієць.

Юристка ЗАТ “Коцюбинські тепломережі” та керівник цього товариство – син Мілюкова (керівника ТОВ “Мастер-Енерго”) повідомили, з слів очевидців, що вони прийшли виконувати ухвалу апеляційного суду, яка знямала арешт на котельні в рамках кримінального провадження.

“Я повідомила їм про те, що дане майно передавалося УЖКГ “Біличі” на відповідальне збервгання під час слідчої дії. Відпвідно, повертатися має так само слідчим в цій крмінальній справі і теж слідчою дією. На що мені ця юристка зухвало заявила, що мені має бути соромно, що я юристі що мені треба читати закон. Мілюков-молодший повідомв, що він чекає на виконавця. Коли приїхав начальник поліції Ірпеня ми йому сказали те ж саме, що і представникам ЗАт “Коцюбинські тепломережі”, – каже Коломієць.
На Доківську після робочого дня підтягнулись коцюбинці.
Прес-секретар Нацполіції Київської Микола Жукович області коментує ситуацію, яка склалася, “Громаді Приірпіння” таким чином:
“Приїхала полійція і її керівник Олександр Литовченко. Вирішили, що оскільки це кримінальне провадження – без слідчого, який веде це кримінальне провадження, ніхто нічого не може робити. Тому попросили залишити приміщення до подальших процесуальних дій цього слідчого, яикй веде це кримнільане провадження”.
Після Доківської представики ЗАТ “Коцюбинські тепломережі” вирішили пройти на територію меблевої фабрики, де є котли, що опалюють Меблеву та Лісову.
“На Доківській 9 висловлюю подяку мешканці селища, яку всі назвають тьотя Маша. Вона привела десь 30 людей. Саме вона питала правоохоронців, де вони були, коли людям було холодно. І найцінніше сьогодні – це те, що зробив Юрій Петрович – охоронець на меблевій фабриці. Він так технічно пояснив ЗАТ “Коцюбинскі тепломережі” та всьому особовому складу поліції, що без ухвали суду на приватну терторію ніхто до котлів не зайде, що я просто раділа, як росте правова свідомість і освіченість у наших громадян. Він знав про суд, який відбувся в четвер. Ми дочекаємося рішення апеляційної інстанції. У залі суду судді чітко озвучили, що засновницький договір визнано недійсним. Це чули свідки і вівся відеозапис. Тобто ЗАТ “Коцюбинські тепломережі” після оприлюнення рішення втрачають реєстрацію юрособи. Наслідком визаннян договору недійсним є реституція – повернення котелень до первинного власника – громади,” – наголошує селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина.
Юрист Наталія Коломієць, відповідаючи на питання, чому “Коцюбинські тепломережі” (“Мастер-Енерго”) після рішення апеляційного суду прийшло на котельні, таким чином прокоментувала ситуацію:
“Я не можу сказати навіщо вони це роблять. Узвала апеляційного суду про скасування арешту була ще 4 грудня. Вона виготовляєтсья до 5 днів. Чому так довго тягнули “Коцюбинські тепломережі” і активізувалися лише після рішення апеляціного суду в цивільному процесі – це питання. Можливо це як в пісні “А на последок я схожу…”

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539