У Карплюка здали нерви через 2 підозру і він переніс бюджетну сесію

0

21 грудня мала б відбутися бюджетна сесія Ірпінської міської ради. Її призначив міський голова Володимир Карплюк на 10:00. Але 20 грудня меру Ірпеня вручили другу підозру. Попри те, що Карплюк тікав світ за очі від прокурора області Дмитра Чібісова, підозра вважається врученою. Є поняті, які це підтверджують і відео, яке відзняла моя колега Олена Жежера.

Після вручення першої підозри мер Ірпеня вирішив піти у відпустку перед опалювальним сезоном і пожити місяць в наметі перед прокуратурою. Витримав разом з депутатами Нових облич, які влаштували під прокуратурою танц-пол, не більше 1 дня наметового життя.

Після другої підозри в мера Ірпеня, який на цей раз мав би працювати над річним бюджетом міста, стався рецидив. Карплюк знову пішов у відпустку. Зрив бюджетної сесії мотивував “поважною” причиною – не хоче “бачити і чути в цей період Чібісова”. Звідки він взяв, що на сесію прийде прокурор?

Далі більше, Карплюк, який тікає від Чібісова вважає, що це в Чібісова манія переслідування…

У своєму пості мер Ірпеня, який проводить у відпустках загалом більше, ніж півроку, розповідає про те, що нібито розвиває місто. Як можна розвивати місто, якщо тебе кілька сотень (!!!) днів нема на робочому місці? Це фантастика!

Раніше, коли Карплюк подорожував і займався своїми справами, в тому числі й в Польщі, де журналісти виявили в нього незадеклароований бізнес, замість нього сесії вів секретар ради Юрій Денисенко (Нові обличчя). Але нещодавно Денисенка звільнили з цієї посади, оскільки він подався в ОДА на посаду заступника голови. І послуга “попрацюй замість мера” стала неможливою.

Що цікаво, що депутати Нових облич абсолютно спокійно реагують на таке перенесення бюджетної сесії. Ну, здали нерви в голови, ну треба відпустка. Ну, з ким не буває? І так бюджетну сесію перенесли на тиждень.

Зате коли в Коцюбинському перенесли бюджетну сесію на кілька днів, бо треба перевестати бюджет (і від роботи, зважте, в селищної голови Коцюбинського нерви не здають – вона собі такого не дозволяє, як мер Ірпеня), повідомили про перенесення сесії на офіційному сайті ради, запостили повідмлення в фб і як твердять працівникик ради – повідомили смс-кою депутатів, то депутатка Нових облич Юлія Главацька написала пост, що нема ніякої поваги до депутатів.

Главацька, до речі, член бюджетної комісії яка мала б працювати над проектом бюджету 2018 року і як ніхто мала б знати і розуміти, на якій він стадії і можливе чи неможливе його прийняття.

Одна справа перенести сесію, бо треба переверстати бюджет або через лікарняний, коли людина дійсно захворіла, інша справа скликати всіх депутатів і громаду на сесію і сказати, що нема настрою її проводити, бо в чоловіка здали нерви.

Єдине, що мене тішить в цій історії, що коло “винних” в проблемах мера Ірпеня шириться. Вже не Федорів винна, не Матюшина, не Скорик, не Червакова (Нас звинувачували в тому, що Карплюк не став мером-інноватором)…. Вперше винним названий чоловік (!). Це прокурор області Дмитро Чібісов.

Я казала і ще раз повторюю, якщо мер Ірпеня хоче знайти винного в своїх проблемах – треба стати перед дзеркалом і запитати себе, хто винен в тому, що вручили підозри і мер Ірпеня не став мером-інноватором? І от відображення в дзеркалі має підказати відповідь Карплюку.

Якщо не порушувати закон – не будуть вручати підозр прокурори. Якщо запроваджувати інновації в місті (не лавки і вирубки, а можернізувати систему водопостачання і т д) – то це мають помітити в журі конкурсу.

Зрештою Новий рік Карплюк може вирішити зустріти в наметі під прокуратурою. І на знак протесту просидіти в ньому всі новорічні свята. Це буде справжній подарунок для всієї громади, бо, як показує досвід, тоді, коли в Карплюка нема часу на наше селище Коцюбинське, у нас стає в рази менше проблем.

Без іменіАвторка: Ірина Федорів, журналістка та мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539