“Видавництво” подарувало книгу Гостомельській бібліотеці

0

Мешканка Гостомеля Олена Герасименко взяла участь в акції Кібербібліотека й отримала книгу у подарунок. “Видавництво” вручило Герасименко книгу Вільяма Ґібсона “Нейромант”.

Це фантастичний роман, написаний в жанрі “кіберпанк”. Усього 100 примірників дарувалися учасникам акції в День дарування книг.

Цю книгу гостомельчанка передала Гостомельській бібліотеці.

“Вартість одного примірника сягає 600 грн. Не кожен може собі дозволити її купити. Для нашої бібліотеки це також чимала сума. Тому я вирішила зробити їм такий подарунок. Книга непроста для сприйняття, розрахована на дорослого читача. Критики вважають, що саме завдяки цьому роману Ґібсона ми сьогодні маємо саме такий Інтернет і він працює саме так. Терміни та образи з цього роману були запозичені братами Вачовські для створення фільму “Матриця”. Я лише почала читати, але вирішила в себе не затримувати – візьму пізніше, дочитаю на загальних підставах”, – розповідає Герасименко.

“Зараз бібліотека візьме на баланс книгу, її зареєструють в Ірпені, потім передадуть назад у бібліотеку. Варіант залишити книгу у Ірпені виключений абсолютно. Тож, через деякий час, роман буде доступний читачеві”.

Цю книгу також замовили для Ірпінської та Бучанської біліотек.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539