Влада позивається до Бархоленка через “Бучанське межигір’я”

0

Бучанська рада позивається до ряду громадян – колишніх власників земельних ділянок в межах “Бучанського межигір’я”. Це ті самі ділянки, які через використання схеми підставних були об’єднані в одну, площею 14 га, й передані у власність родини екс-віцеспікера Парламенту комініста Ігоря Калєтніка.

У понеділок 26 лютого мало відбутися кілька судових засідань з проміжком 20-30 хвилин за позовом Бучанської ради.

Третіми особами на боці відповідача по кожній з цих справ є бучанець Віктор Бархоленко та Кабінет міністрів України.

Вимога Бучанської ради – встановити через суд правочин оформлення земельної ділянки по кожному громадянину. Усього на даний час розглядається близько 10 таких справ.

“Перше судове засідання було призначене на 14-ту годину. Розглядала справи суддя Світлана Оладько. До суду  з боку позивача з’явилися представник Бучанської ради та вірний прихильних злочинної політики Федорука Іван Лисенко. Не з’явився сам відповідач – колишній власник земельної ділянки та представник Кабінету міністрів. На запитання судді до мене, чи можна розглядати справу без відповідача, я відповів, що як взагалі можна розглядати цю справу, якщо дана земельна ділянка рішенням Ірпінського суду від 17 жовтня 2014 року витребувана в інтересах держави та на користь народу України. Законність даного рішення Ірпінського суду підтверджена Апеляційно-касаційною інстанцією та Постановою Верховного Суду України. Даний позов я розцінюю як юридичне невігластво юристів Бучанської ради”, – розповідає як було в суді Бархоленко.

“Переконаний, що ці позови потрібні Федоруку лише для того, щоб в суді 2 березня маніпулювати свідомістю громади й казати, що в справі “Бучанського межигір’я” й бучанського лісу ще не поставлена остаточна крапка, а отже, вина Федорука під сумнівом. Хоча вже є Поставова ВСУ, яка встановила його вину і вищої судової інстанції в Україні немає”, – додає активіст.

Через відсутність відповідачів засідання суду було перенесено на 18 квітня.

Нагадаємо, 5 лютого АТОвці, які захищали землю Калєтніка й вимагали в суді її повернення комуністу, та член виконкому Бучанської ради Олександр Буйволюк принесли до будинку Бархоленка хрест та свинячу голову й спалили опудало.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539