Коцюбинське ТВК: Депутат Єременко погрожує за зняття Анісімова

0

Депутат Коцюбинської ради тушка Микола Єременко погрожує членам ТВК.

Це сталося після відкликання депутата-тушки Віктора Анісімова та призначення ТВК позачергових виборів на його окрузі.

Єременко написав в соцмережі facebook, що дасть список членів ТВК поіменно другу АТОвцю, який має провести з ними “виховну роботу”.

На пост Єременка відреагувала нардеп Ольга Червакова. Вона написала повідомила, що подає заяви до правоохоронних органів зі списком тих, хто погрожує активістам і тих, хто їх покриває.

Як відомо, члени ТВК від “Самопомочі” не з’явилися на засідання, де розглядали питання відкликання депутата. На їхній захист нардеп від “Самопомочі” Ірина Сисоєнко повідомила, що вони не прийшли на засідання через погрози від БПП, але доказів таких погроз не надала.

Проте самі члени від “Самопомочі” повідомили, що про засідання не знали й одночасно передали голові ТВК заяви, що хворіють.

Нагадаємо, за відкликання депутата Анісімова виборці зібрали майже вдвоє більше голосів, ніж віддали за нього в день виборів.

Днями стало відомо, що офіцер та АТОвець Анісімов міг вчиняти насильницькі дії стосовно своєї дружини, за цим фактом Ірпінською поліцією в липні 2017-го року було відкрите кримінальне провадження.

Депутат Єременко восени минулого року невдало намагався стати секретарем Коцюбинської ради з прицілом стати в.о. селищного голови. Єременко та Анісімов йшли в депутати від команди, яку підтримало віче, і в результаті стали тушками – перейшли й голосують разом з Новими обличчями.

Після того, як у депутатів зник річний імунітет після виборів, на голову ТВК Людмилу Демченко напав тітушка, який охороняв забудови Нових облич. Зараз нападник перебуває в СІЗО.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539