ГКЧП під Києвом: у Коцюбинському самопроголосився мером алкозалежний депутат

0

7 березня ірпінський реєстратор прибрав з реєстру законно обрнану селищну голову Ольгу Матюшину (БПП). Замість неї в реєстр незаконно внесли депутата Миколу Єременка. Це свавілля – відповідь коцюбинцям за громадські слухання, де 3 березня більшість (61 %) вибрала не Ірпінь, а Київ.

Ось кому реєстратор віддав право підпису на фінансовних документах та представництво громади – Микола Єременко. На цьому відео люди допитуються в п’яного депутата, чому він дозволяє собі стріляти по громадянах.

Алкоголізм – це дуже старшна хвороба. Судячи з декларації депутата Єременка, від нього пішла дружина і забрала дітей. У нього немає ані доходів, ані заощаджень.

ЗМІ прослідкували і виявили зв’язок Єременка з агентом ФСБ – Сергієм Жуком (відомий як Степан Мазура). Білий молот оприлюднив заяву про те, що Єременко в часи Майдану зливав активістів і співпрацював з силовиками.

Партія мера Ірпеня Володимира Карплюка, яка вже провела один незаконний переворот у 2016 році, вирішила цього разу нікого з своїх членів партії не підставляти.

Злишається одне-єдине питання: у нас в країні будь-який реєстратор може взяти і в реєстрі замінити керівника ради? І навіть БПП не може захистити своїх представників в удільному князівстві Приірпінні?

Це все відбувається, бо за два роки з моменту першого перевороту ніхто ще не сів. Ні реєстратор, ні самопроголошена тоді голова Юлія Главацька. Завтра нам без виборів поміняють президента, склад Верховної Ради…

Десь є правоохоронна система? Десь є СБУ? Хто відповість за те, що понапідписує самопроголошений голова? На рахунку в ради майже 30 млн бюджетних коштів…

І в мене ще одне питання: хто гарантує безпеку працівникам ради, якщо самопроголошений голова Єременко вирішить хильнути чарочку і почне стріляти?

Ситуація в Коцюбинсьукому – це Укарїна в мініатюрі. Повна безпорадність і неефективність державної системи.

Авторка: Ірина Федорів, журналістка, мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539