Захоплення влади в Коцюбинському: Єременко самопроголосився головою

0

Волевиявлення громади Коцюбинського вчергове намагаюються вкрасти. 7 березня ірпінський реєстратор, не маючи на те жодної підстави, замінив у реєстрі моє прізвище як селищного голови на прізвище депутата Коцюбинської ради Миколи Єременка.

Це сталося одразу після того, як в селищі пройшли громадські слухання, де 61 % громадян висловилися за приєднання до Києва.

Ірпінське дерибанне лоббі, яке хоче поглинути Коцюбинське, організувало вже другий за останні 2 роки переворот в селищі, давши вказівку реєстратору, підконтрольному виконкому Ірпеня.

Перевороту передувало захоплення котельні керівниками ТОВ “Мастер-Енерго”. Коли депутатка Коцюбинської ради Юлія Главацька в 2016 році самопроголосилася головою, то вона завалювала справи в судах та зливала бюджетні гроші за неробочу каналізацію на вул. Бакала. Відповідно, переворот перед судом по котельнях – це також спроба зірвати судовий процес на користь рейдерів, які за домовленістю з Ірпенем заморозили людей восени минулого року.

Отже, зараз учасники перевороту мають дві мети:

  • Знов “злити” судові справи і позбавити громаду права бути власниками котельні;
  • Розікрасти бюджетні кошти (зараз на рахунках ради – близько 30 млн грн.) Той, хто має право підпису, може ними розпоряджатися.

Якби за перший переворот Главацька була притягнута до відповідальності, депутатська більшість “Нових облич” поводилася б конструктивно і працювала на селище. Та оскільки система правоохоонних органів неспроможна відновити справедливість, ми маємо те, що маємо: справа очільниці першого перевороту в суді, але її досі не покарано.

Громаду вже так втомив саботаж депутатської більшості, що люди розпочали процедуру відкликання й позбавили повноважень депутата Віктора Анісімова, який йшов у команді, яку підтримувало віче й потім перейшов до коаліції з “Новими обличчями” й саботував бюджетний процес в селищі.

Ми живемо в селищі, і люди чудово володіють інформацією, хто є хто. Микола Єременко – людина, яка самопроголосилася мером селища, має неврівноважену психіку, бо серйозно зловживає алкоголем.

На дії реєстратора я поскаржилася до прокуратури (відповідна заява про злочин відправлена на ім’я прокурора Київської області Дмитра Чібісова в той же день) і готую позов до суду.

Я і моя команда діятимемо виключно у правовій площині. Закликаю людей зберігати спокій, не піддаватися на провокації. Рано чи пізно всім правопорушникам доведеться відповісти перед законом.

Як відомо, Єременко погрожував членам ТВК, які проголосували за відкликання Віктора Анісімова, про що написав на своїй сторінці в соцмережі.

Авторка: Коцюбинська селищна голова Ольга Матюшина

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539