Четвертий місяць зими: на Київщину повертаються морози та сніг

0

У суботу та неділю, 17-18 березня, в Україну увірвуться відразу два циклони, один з яких принесе різке зниження температури, а інший – зливи і мокрий сніг.

Про це говорить синоптик Наталія Діденко. “Погода 14-16 березня ще здасться комфортною”, – попереджає вона.

“У Києві 16 березня очікується волога погода з дощем, місцями ймовірний мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься в межах 2 градусів тепла. 17-18 березня у столиці погода ускладниться. Температура повітря знизиться до невеликих та помірних морозів. Випаде сніг, посилиться вітер до штормових значень, з’явиться ожеледиця”, – підкреслює синоптик.

Враховуючи очікувані ускладнення погодних умов, у п’ятницю після обіду столична влада закликає водіїв утриматися від поїздок на власному транспорті. Про це говорить заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

“На жаль, у другій половині завтрашнього дня знову очікуємо зниження температури і рясні опади. За прогнозами, вони будуть тривати протягом вихідних, тому, ймовірно, будуть замети. Щоб уникнути ускладнень руху, я прошу водіїв по можливості не використовувати власний транспорт і утриматися від поїздок в центральну частину міста. Також закликаю водіїв не залишати авто вздовж доріг, адже це буде заважати роботі снігоприбиральної техніки, тому ми будемо змушені знову переставляти автомобілі евакуатором”, – зазначив він.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539