Плешка готують на голову Гостомельської ОТГ?

0

Партійний осередок “Нових облич” у Гостомелі очолив депутат Ірпінської ради Максим Плешко. Про це повідомив сайт “04597”, який пише позитивні новини про владу Ірпеня.

Цю новину одразу ж поширив сайт “Правда Ірпеня”, який ЗМІ пов’язують з мером міста Володимиром Карплюком.

На сайті повідомляють, що Плешка обрали на партійних зборах 16 березня і що протокол зборів є в розпорядженні редакції, але вона його чомусь не оприлюднює.

Депутати Гостомельської ради підозрюють, що Плешка будуть просувати по партійній лінії на голову Гостомельської ОТГ, якщо не вдасться залишити Гостомель в складі Ірпеня:

“Думаю, не дарма Плешко в супроводі зама Карплюка Лідії Михальченко 22 березня приїхали на сесію в Гостомель і обіцяв виділити 19 млн грн. на ремонт шкіл та садочків. Він вже тоді почав працювати як майбутній лідер і партійний очільник, хоча нам про це не повідомив, а виступив просто як депутат з Ірпеня”,- розповідає депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

“Очевидно, Ірпінь готує нам або нового голову Гостомельської ОТГ, в разі найближчих виборів, або такого собі “смотрящого” від Карплюка. Цікаво, яку долю вони готують нинішньому голові Юрію Прилипку? Весільного генерала?”, – додає Марчук.

У Гостомельській раді є депутатка від партії “Нові обличчя” Ольга Смолянчук, вона місцева і, мешканці селища переконані, що було б логічно дати очолити осередок їй, але партійці вирішили доручити цю місію Плешку, який не мешкає в селищі.

Нагадаємо, Плешко, згідно моніторингу декларації, потрапив до депутатів-злиднів. У 2016-му році він не заробив жодної копійки. У мешканців селища виникає питання, за які кошти Плешко буде добратися до них в селище, якщо він не має грошей на проживання.

Взимку Плешко приковувався кайданками до турнікетів прокуратури Київської області й називав себе активістом.

Як відомо, дружина депутата Марія Плешко невдало балотувалася від “Нових облич” до Бучанської міської та Коцюбинської селищної ради.

Примітно, що членом виконкому Гостомельської ради незодавно стала заступниця мера Ірпеня Лідія Михальченко.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539