За фактом отруєння собак в Коцюбинському прокуратура відкрила провадження

0

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом незаконних дій живодерів у Коцюбинському. Про це “Громаду Приірпіння” повідомила зоозахисниця Людмила Мирончук.

“Під час нашого пікету під Прокуратурою Київської області, правоохоронці нам сказали, що буде відкрите кримінальне провадження за фактом живодерства Миколи Єременка. Нам пообіцяли, що провадження відкриють о 10-й ранку 5 квітня. Ми чекали обіцяного під прокуратурою з 10-ї до 15-ї години”, – розповідає Мирончук.

“Справу буде розслідувати Ірпінська прокуратура. Ми плануємо днями до них завітати й з’ясувати, хто буде слідчим, щоб контролювати хід слідства”, – додає зоозахисниця.

Нагадаємо, 4 квітня зоозахисники та активісти з селища Коцюбинське пікетували прокуратуру Київської області. Вони вимагали притягнути до відповідальності Єременка та його спільників Олексія Святогора та Ірину Кременовську, які труять в селищі собак.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539