Пане Порошенко, чому в нас нема держави: третій безкарний переворот влади під Києвом!?

0

Сьогодні, 10 квітня, Єременко знову в реєстрі як керівник селища Коцюбинське. Внесла зміни до реєстру Тетяна Бартко – з комунального підприємства “Пріоритет”.

Це третій переворот влади.

Другий переворот був 7 березня – в реєстр замість обраної громадою селищної голови Коцюбинського Ольги Матюшиної внесли самопроголошеного голову Миколу Єременка. Це алкозалежний депутат-живодер, якого контролює міський голова Ірпеня дерибанник зелених зон Володимир Карплюк.

МІСЯЦЬ не було жодної слідчої дії. МІСЯЦЬ ми просили Мін’юст розглянути скаргу селищної голови. МІСЯЦЬ адмінбудівля ради та комунального підприємства були захоплені. Зрештою Мін’юст таки розглянув скаргу і визнав, що внесли в реєстр Миколу Єременка з порушеннями закону.

Єременко ніколи не був секретарем ради. Про це свідчить його декларація на сайті НАЗК. У нього за 2017 рік нема задекларованих доходів на цій посаді. Збори депутатів не можуть називатися сесією, відповідно ніхто ніколи Єременка не обирав секретарем.

Сьогодні суд залишив позов Єременка до Матюшиної без розгяду. У своєму позові Єременко хотів довести, що Матюшина неправомірно не визнає його секретарем ради.

“Ми здали сьогодні всю звітність – квартальні звіти по фінвідділу, ми лише почали підтягувати нормальний документообіг в раді, з якої зникли трудові працівників та інші документи, і ми втретє оформили картки підписів, щоб бюджет працював на громаду. Жодної слідчої дії за місяць не відбулося в рамках порушених кримінальних проваджень. Ми написали звернення в прокуратуру саме сьогодні, бо розуміли, що вони підуть знову злочинним шляхом і внесуть Єременка в реєстр. У перші два рази їх ніхто не покарав за таке. На третій раз навіть слідчих дій не ведуть. По реєстраторах, які робили перший переворот – справу навіть в суді не слухають”, – говорить селищна голова Матюшина (БПП).

Громада шокована.

За кілька днів Коцюбинське, яке 1,5 місяці мерзло восени без опалення через рейдерів наших котелень – ТОВ “Мастер-Енерго”, має йти з ГПУ до суду – відстоювати котельні громади. ГПУ не буде зливати процес. Тут цивілісти прокуратури на висоті, чого не можу сказати про кримінальні провадження.

Зате самопроголошений селищний голова – злиє і в цьому я не сумніваюся.

Ці безкарні перевороти відбуваються з двох причин – рейдери ТОВ “Мастер-Енерго”, які вступили в цинічну змову з владою Ірпеня й виморожували людей, хочуть вкрасти наше майно – стратегічні об’єкти – котельні. І мер Ірпеня Володимир Карплюк, який має ділянки в Біличанському лісі, спить і бачить, як забудує наш ліс, бо в Ірпені вже нема де будуватися.

За 4 роки після революції Гідності МІнекології так і не винесло межі нацпарку (Біличанського лісу) в натурі.

І дивлячись на те, що наша правоохоронна система бездіє, немає жодної слідчої дії, ніхто не сів за перший переворот в 2016 році… я останній рік боялась собі зазнатися, що держави у нас нема. Боялася, коли ходила з 2-тижневою дитиною на руках до ОДА, Нафтогазу… Боялася, коли з дитиною стояла під котлами, щоб газовики не залишили людей, які спарвно платили гроші, без опалення…

ТОВ “Мастер-Енерго” між іншим досі з ліцензією… І ніхто не сів за те, що виводив гроші людей і залишив 5 тисяч населення замерзати. Як ніхто не сів за те, що дерибанив наш ліс чи підписував підряди з мерцями й вивоив бюджетні гроші…

Нема інструментів в державі, які б діяли. Нема функціоналу, який би держоргани могли реалізовувати в інтересах людей. При цьому є зовнішній ворог. І те, що система ще не завалилася й ми не програли бій за суверенітет – чудо.

Держави нема. Це для мене персональна трагедія, бо в мене закінчуються аргументи, коли близькі мені люди говорять про еміграцію.

Законослухняний громадянин держави, якої нема.

Авторка: Ірина Федорів, мешканка Коцюбинського для УП

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539