Чому мер Ірпеня вигнав фінансистів з граблями і коли Карплюка вже посадять? (відео)

0

Після переворотів в селищі Коцюбинське і фокусами з реєстром, про які начувана вся країна, працівники селищної ради вирішили запустити бюджетні процеси. Як не як кінець кварталу – звітність.

Коли працівники ради прийшли у фінуправління Ірпеня – там включився режим “морозко”. На все управління не знайшлося людини, яка могла б поставити за кілька секунд відмітку, що прийняті документи. Працівники сказали, що у них розпорядження – вийти на толоку.

На аргумент, що для Коцюбинського пріоритет – це бюджет, у чиновника, який отримує з бюджету зарплату фінансиста одна відповідь: “У нас граблі!”

Ірпінські кріпаки з фінуправління можуть спокійно йти у двірники на зарплату двірника, а не саботувати за наказом мера Ірпеня Карплюка бюджетні процеси в Коцюбинському.

Депутат Коцюбинської селищної ради Олександра Куцан, яка головує в комісії ЖКГ і яка розуміє, що для запуску господарських процесів в Коцюбинському треба бюджетні кошти, вирішила наступного дня йти разом з працівниками ради, щоб запитати, чому в них не приймають документи.

Начальниця фінансового відділу Ірпінської міськради Євгенія Данилюк щойно побачила працівників Коцюбинської ради і депутата, – кинулася навтьоки. На неодноразове прохання депутатки Куцан прийняти документи та відповіла штовханиною. Бідна, не знала, в які двері забігти, щоб сховатися.

Документи відправили поштою. Але в мене питання: чому мер Ірпеня Володимир Карплюк (партія Нові обличчя) досі не сів за грати, хоча йому вручили кілька підозр? Він дозволяє своїм реєстратрам викидати законно обрану громадою голову Коцюбинського з реєстру, щоб поставити свого посіпаку й вчинити переворот.

Його ручні представники фінуправління саботують бюджетні поцеси в селищі, яке потерпає від ям на дорогах, бо депутати Нових облич та докуплені партією самовисуванці-тушки не голосують за бюджетні питання. А працівникки фінуправління Ірпеня не роблять нічого іншого, як беруть граблі й тікають на толоку за розпорядженням… СРСР…

Коли закінчиться цей сюрреалізм в Приірпінні? Коли нарешті посадять того, хто краде і в ручному режимі тримає чиновників фінуправління як кріпаків?

Авторка: Ірина Федорів, журналістка, мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539