Маршрутку на Лавіну запускаємо з Коцюбинського 21 квітня

0

О 10:00 21 квітня від селищної ради запустять першу маршрутку з Коцюбинського до ТРЦ “LAVINA MALL”. Вона буде курсувати щосуботи, щонеділі, на травневі та в інші святкові дні.

Коли ми запускали з головою комісії ЖКГ та транспорту Олександрою Куцан короткий маршрут “ПромСіз – Академмістечко”, я пообіцяв громаді, що наступним кроком буде маршрутка до “Lavana Mall”.

Для того, щоб запустити маршрут в селищі Коцюбинське довелося докласти надзусиль. Cелищна голова Ольга Матюшина зерталася з офіційним листом до ТРЦ, щоб підтримати її звернення мешканці залишали свої побажання на сторінці facebook торгово-розважального центру. Ми також їздили на прес-конференції, щоб задати публічно ці питання.

Минулого тижня я приїхав до ТРЦ, щоб поспілкуватися з відповідальними людьми щодо цього питання. Я дуже радий, що наші зусилля дали позитивні результати.

“На постійні прохання мешканців селища та звернення селищної голови ми домовился з перевізниками і з 21 квітня розпочне в тестовому режимі роботу маршрутка, яка буде возити відвідувачів Lavina Mall до ТРЦ”, – каже Юрій  Михайленко, директор ТОВ ТРЦ “Lavina Mall”.

Автобус курсуватиме від Лавіни по вул. Пономарьова і далі до селищної ради.

Дозвіл для перетину залізничного переїзду, щоб автобус міг заїздити через Меблеву і до Бакала вимагає більше часу й погоджень.

Ось графік, за яким маршрутка запукскається в тестовому режимі.

Прошу по можливості поширити інформацію з-поміж мешканців селища, щоб ми вже в перші ж вихідні показали Lavina Mall, що громада дійсно потребувала цього автобусу.

Чудово розумію, що голова комісії ЖКГ Олександра Куцан, яка домоглася того, щоб в селищі зупинялися човникові електрички “Укрзалізниці”, фізично не стає часу, щоб вирішувати всі питання.

У своєму будинку я головував в ОСББ, маю досвід у вирішенні господарських та транспортних питань нашого селища. Я вирішив йти до селищної ради, щоб підсилити депутатську групу “За якісне ЖКГ”.

Результат пошуку зображень за запитом "Олександра Куцан"

Члени цієї групи регулярно звітують про свою роботу і їм є про що звітувати.

Переконаний, що разом з Олександрою Куцан та іншими депутатами, які працюють для того, щоб комунальні проблеми нашого селища були вирішені, нам вдасться достягнути ще більших результатів.

Ми всі живемо в цьому селищі і транспорті питання та господарські проблеми потребують нагального вирішення. 29 квітня я прошу Вас про підтримку. Обіцяю звітувати двічі на рік перед громадою.

Автор: Євген Форостовський, мешканець ЖК “Коцюбинський”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539