Кабмін виділив кошти на винесення меж Біличанського лісу в натурі

0

18 квітня Кабмін прийняв постанову, якою передбачено фінансування робіт по розробці проекту землеустрою НПП Голосіївський.

Про це у соцмережі facebook повідомив заступник Міністра екології Василь Полуйко. Він повідомив це у відповідь на запитання депутата Коцюбинської ради Андрія Скіпальського до Міністра екології Остапа Семерака, чому до цього часу не винесені в натурі межі Нацпарку “Голосіївський”, до складу якого входить Біличанський ліс.

Депутату Скіпальскому на його питання відповів заступник міністра.

“18 квітня Кабінет Міністрів України за поданням Міністерства екології та природних ресурсів прийняв постанову, якою передбачено фінансування робіт, зокрема, по розробці проекту землеустрою НПП Голосіївський, розробці проекту організації території НПП Голосіївський, розробці матеріалів лісовпорядкування НПП Голосіївський та ще інших заходів поданих дирекцією парку”, – повідомляє Полуйко.

Про постанову стало відомо після того як активісти оголосили про акцію – пікет під Кабміном з вимогою до Мінеклогії винести межі Біличанського лісу в натурі.

Нагадаємо, щодо винесення меж в натурі Біличанського лісу до Кабінету Міністрів неодноразово зверталася нардеп Ольга Червакова. Вона вважає стан виконання Указу Президента щодо надання Біличанському лісу статусу Національного парка незадовільним.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539