Єременка представили як секретаря ради та в.о. голови Коцюбинського – депутат кланявся

0

16 травня у середу мешканець Ірпеня Євген Мельничук, самопроголошений голова Коцюбинського Микола Єременко та живодер Олексій Святогор провели конференцію в УНІАН.

За словами Мельничука, ідея проведення цього заходу в них виникла після того як прокурор прокуратури Київської області Дмитро Чібісов вручив Єременку про підозру у вчиненні злочину, а саме підробки документів та печатки.

На початку прес-конференції Мельничук представив Єременка як чинного секретаря Коцюбинської ради та виконуючого обов’язки Коцюбинського селищного голови, хоча Єременка в реєстрі як керівника селища немає. Святогора представили як адвоката Єременка.

Мешканці Ірпеня були шоковані появою Мельничука в компанії живодера Єременка.

Згідно анонсу прес-конференції, оприлюдненому Мельничуком, у ній мали взяти участь членкиня Коцюбинського ТВК від Самопомочі Ірина Нестеренко, начальник УЖКГ “Біличі” Олексій Зінкевич та депутатка від “Нових облич” Людмила Узерчук. Проте, серед спікерів вони так і не з’явилися після того, як анонс з’явився в соцмережі.

Суть прес-конференції, відео якої розміщене на сайті УНІАН, зводиться до того, що журналістка Ірина Федорів та селищна голова Ольга Матюшина хочуть зробити рейдерське захоплення Коцюбинського, щоб потім віддати його забудовникам, зокрема, Василю Хмельницькому.

Прес-конференцію Мельничук анонсував у соцмережі facebook.

За словами Єременка, саме Матюшина та Федорів виконують план забудовника по захопленню комунікаційних мереж селища й забудовою Біличанського лісу.

“Виконавцями стали дві особи – це колишня Коцюбинськька селищна голова Ольга Матюшина, яку депутати відправили у відставку.. і чорний піар-технолог Ірина Федорів, яка дуже вправно робить із себе громадську активістку, а насправді є просто політичною заробітчанкою політико-економічною прислугою певних груп. Ні для кого не секрет, що ще 10 років тому вона медійно і в кулуарах органів влади обслуговувала Василя Хмельницького з його Біонік-хілом, за що той всіляко підтримував її як депутата Коцюбинської селищної ради, а саме видавав деякі покращення для її округу для того, щоб тримати її на посаді депутата”, – переконує на прес-конференції Єременко.

“Я не знаю, про що говорить Микола Єременко, але Хмельницький для Меблевої 11-б та Лісової 20-а, де жили виборці, які мене обрали до Коцюбинської ради, не зробив нічого взагалі. Для розуміння, ніхто не може втримати на посаді депутата, окрім виборців – є механізм народної недовіри. На мою думку, Микола Єременко має пройти серйозну реабілітацію, бо він як особистість руйнується на очах. “Громада Приірпіння” неодноразово висвітлювала питання незаконного відчуження землі під Біонік Хіл”  і я разом з нардепом-“свободівцем” Левченком брала участь в прес-конференції щодо цієї теми,” – каже журналістка Ірина Федорів.

Вона поцікавилася, звідки в злиденного Єременко, який, згідно декларації, не має жодних доходів з’явилися кошти на оплату зали в УНІАНі та здивувалася, що участь у конференції разом з живодерами планує брати член ТВК від Самопомочі.

Під постом одразу відгукнувся нардеп від Самопомочі Руслан Семенюха й звинуватив Федорів в дискредитації його партії. Мешканці Коцюбинського підключилися до дискусії.

Нагадаємо, 7 березня Микола Єременко став самопроглошеним головою Коцюбинської селищної ради. Ірпінський реєстратор вніс його в реєстр після псевдосесії, на якій голосував навіть відкликаний виборцями депутат ради.

Єременко вважає себе обраним секретарем Коцюбинської селищної ради з жовтня 2017 року. При тому, що в його декларації на сайті НАЗК немає жодного доходу на цій посаді, бо обирали його депутати на псевдосесії.

Робота ради була заблокована майже місяць. Працівники ради боялися виходити на роботу, оскільки вважають, що алкозалежний депутат Микола Єременко, якого зняли напідпитку на відео після стрілянини з травмату по людях, може становити них небезпеку.

Прокуратура порушила кримінальні справи через те, що депутат Єременко погрожував членам ТВК та активістам через те, що за народною ініціативою відкликали депутата Віктора Анісімова. 28 березня голову ТВК Людмилу Демченко не допустили в раду, про що вона повідомила ЦВК.

Переворот депутати організували після того, як на громадських слуханнях мешканці проголосували за приєднання до Києва. За висловилося майже 61 % учасників слухань. На слухання, про які було відомо за місяць прийшли понад 1300 мешканців.

В Історії Коцюбинського це вже другий переворот влади. У 2016 році Ірпінський реєстратор вніс в реєстр незаконно керінвиком ради Юлію Главацьку з партії мера Ірпеня Нові обличчя. Парламент тоді призначив перевибори ради. Суд визнав дії депутатів незаконними. Зараз ірпінського реєстратора та Юлію Главацьку судять. Прокуратура вбачає в їхніх діях кримінал.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539