Київрада: Піар для депутатів – 200 тисяч гривень на поштові скриньки

0

Киянам за бюджетні кошти депутати встановлять поштові скриньки на майже 200 тисяч гривень. Відповідне розпорядження №426 від 2 липня 2018 року підписав міський голова Віталій Кличко.

Згідно з розпорядженням, за зверненнями депутатів Анатолія Шаповала (“Батьківщина”), Володимира Шарія (БПП “Солідарність”) і Костянтина Ялового (“Єдність”) 192 тис. 465 грн розподіляється на їхні громадські приймальні для закупівлі поштових скриньок.

“Єднівець” Костянтин Яловий на скриньки витратить майже 64,5 тис. грн.

Володимир Шарій із БПП попросив на скриньки майже 19 тисяч.

Зауважимо, що Громадський рух ЧЕСНО раніше писав про ситуацію, коли Шарій встановлював скриньки і до ключів чіпляв брелки з адресою своєї приймальні.

“Батьківщинівець” Анатолій Шаповал, згідно з розпорядженням, отримав на скриньки найбільше – 109 тисяч.

Минулого року на своїй робочій сторінці в Фейсбук депутат Шаповал постив фото зі встановленими скриньками. Вони не були підписані його прізвищем.

Водночас усі мешканці будинку отримали листи з брендуванням “Батьківщини”, прізвищем депутата і поштовою скринькою на конверті.

Зауважимо, що не всі виборці радіють такому піару депутатів на поштових скриньках.

Нагадаємо, що Регламентна комісія Київради прийняла рішення не рекомендувати депутатам піаритися на поштових скриньках, які встановлені за кошт бюджету.

“Громада Київщини” просить читачів повідомляти про випадки депутатського піару на скриньках. Ваші фото й листи надсилайте: abcs.ukr.net@gmail.com.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539