Буча: Представник Мирончука відмовляється прибирати сміття біля ЖК «Кампа»

0

Представник забудовника «Орлан Інвест груп» не пустив начальника відділу благоустрою Ярослава Дученка на територію поряд з «Кампою».

Мешканці ЖК «Кампа» поскаржилися до відділу благоустрою Бучанськоі ради на забудовника, який не прибирає будівельне сміття. Гору з відходів бачать мешканці будинку з вікон своїх квартир. Сміття лежить посеред реліктового грабового лісу, який активісти разом з прокуратурою захищають від вирубки в судах.

«Мешканці нашого будинку неодноразово писали скарги до благоустрою, щоб прибрали сміття. 10 серпня благоустрій приїхав з перевіркою. Цікаво те, що за 2 хвилини до приїзду представника благоустрою на місце приїхав представник забудовника Антона Мирончука Максим Бложарський. Він ніби був попереджений про візит, бо буває тут не часто», – розповідає бучанець Костянтин Казак.

«Максим одразу сказав, що ключів у нього немає і на територію благоустрій зайти не зможе. Потім запевнив, що та купа – не сміття, а будматеріали, які будуть йому потрібні для будівництва нового будинку. Хоча вже через півгодини він визнав, що це сміття й почав звинувачувати мешканців ЖК «Кампа» в тому, що це вони його туди накидали», – додає Казак.

За словами Казака, скидалося на те, що благоустрій не дуже й хотів потрапити на територію:

«Я запропонував представнику благоустрою пройти до лісу через тенісний клуб – там відчинено, але вони не схотіли. Домовилися, що забудовник в понеділок привезе ключі й можна буде зайти через ворота».

Нагадаємо, прокуратура Київської області програла суд першої інстанції щодо повернення грабового лісу в державну власність. Готується апеляційна скарга.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539