Плешко у проекті “Кандидат”: “Я не дурник” (Оновлено)

0

Депутат-злидень Ірпінської ради Максим Плешко виступив на 112 каналі у програмі “Кандидат”. Як відомо, телеканал нещодавно купив кум Путіна Віктор Медведчук.

Переможці проекту зможуть отримати прохідне місце у списку однієї з партій на виборах до Верховної ради. При цьому партія в проекті не називається.

Ведучий програми нардеп екс-регіонал Нестор Шуфрич не приховував свого здивування від виступу Плешка – він навіть прикривав очі рукою.

У Плешка було 2 хвилини, щоб розповісти про свою програму – або представити законопроект, або розповісти про своє бачення того, в який бік має рухатися Україна (відео з 6 хв).

На програму, яку записували влітку, Плешко прийшов в папасі й повідомив Шуфричу, що він не дурник і в папасі ходить лише взимку, після чого почав робити фізичні вправи на підлозі й плескати у долоні.

Плешко заявив, що вимагає смерті хабарникам та корупціонерам.

“Я займався народними танцями, але при тому я інтелектуал. Я закінчив з двома червоними дипломами університет Шевченка. Я той, хто хоче, щоб Україна була іншою”, – розповідає на проекті Плешко.

На розгляд Шуфрича представник партії “Нові обличчя” Плешко запропонував проект з легалізації капіталів. Представник команди екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка повідомив, що чітко знає, що 47% ВВП України знаходиться в тіні й він знає як ці гроші вивести з тіні.

Беручи участь в цьому проекті, Плешко планує потрапити до Парламенту, куди націлився й лідер партії “Нові обличчя” екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк.

“Тепер стає зрозуміло, чого Попсуй (яка змінила прізвище на Заблоцька)  знялася з проекту “Нові лідери”. Якщо команду Карплюка пустити в ефір – то Зеленський з 95 кварталом будуть просто відпочивати. Так вони грають на сцені, а вся команда Карплюка на такому рівні живе. І ці люди розподіляють наші податки на медицину і освіту. Не дивуйтеся, чому у нас нема місця в школах і садках і, що в поліклініці нема реактивів, щоб зробити елементарні аналізи крові й перевірити рівень цукру. А тепер уявіть, які закони може понаприймати команда Карплюка, якщо потрапить у Парламент”, – каже місцева журналістка Ірина Федорів.

Після публікації на сайті “Громади Приірпіння” Плешко розкритикував проект і партію Рабіновича “За життя”.

Мешканці регіону твердять, що все було доволі очевидним.

“Після такого публічного фіаско депутат Ірпінської ради Плешко намагається дистанціюватися від 112 телеканалу і проекту Рабіновича. Така позиція виглядає ще більш смішною, бо інформацію про те, кому належить телеканал і про те, що Рабінович має там свою програму, як і інформацію про партію “За життя” можна знайти в Інтернеті вдосталь. Ще раз закликаю виборців задуматися, кому вони довірили розпоряджатися своїми податками – бюждетними коштами”, – резюмує Федорів.

Нагадаємо, Плешко виступив на захист Карплюка і під прокуратурою влаштував танці разом з ще однією злиденною депутаткою Ірпінської ради – Анастасією Попсуй.

Вони прикували себе наручниками до прохідної прокуратури.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539