На подвір’ї активіста Чагарова вночі пролунав вибух

0

Близько півночі 27 серпня в селищі Гатне почули вибух. Про це на своїй сторінці повідомив учасник руху ЧЕСНО Сергій Чагаров.

“У період часу приблизно з 23:40 по 23:50 в моєму подвір’ї щось вибухнуло. Вибухнуло настільки гучно, що це розбудило моїх сусідів і ми, перелякані, почали шукати джерело вибуху. Вийшовши на подвір’я, я побачив, що на землі щось тліє. Виявилося, що мені підкинули вибуховий пристрій, який димів годину і супроводжувався горілим запахом. Це дуже схоже на вибухопакет”, – пише мешканець Гатного, який відвідує сесії місцевої ради й досліджує декларації депутатів.

“Очевидно, що це не просте хуліганство, а спроба залякування і так зване вибивання з колії. Підозри, хто це може зробити у мене є, але підтвердити доказами їх я не можу. Можу лише припустити, що до цього причетна влада”, – пише Чагаров.

Зауважимо, що публікація Чагарова про дерибан землі в Гатному перемогла на конкурсі журналістських розслідувань ім. Василя Сергієнка.

“2Останнє розслідування у співавторстві зі “Слідство.Інфо” було щодо закупівлі за завищеними цінами Мін’юстом квартир в ЖК “Озерний гай”. Також я останнім часом активно збираю інформацію щодо монополізації батьком Олександра Паламарчука місць для розміщення об’єктів зовнішньої реклами в Гатному та прилеглих до нього населених пунтків”, – розповідає “Громаді Київщини” Чагаров про свої останні розслідування.

“Громада Київщини” намагається отримати офіційні коментарі у Нацполіції. Станом на 15:30 коментарі отримати не вдалося.

Нагадаємо, що на Чагарова напав депутат Києво-Святошинської райради від БПП Олександр Паламарчук. Це сталося після того, як Чагаров публічно обговорював його декларацію у соцмережі. Паламарчук і далі залишається депутатом райради.

Чагаров разом з іншими активістами Київщини брав участь у пікетуванні Кабміну. Міністра внутрішніх справ Авакова активісти регіону звинувачують у неякісній роботі, оскільки захисники зелених зон та інші активні громадяни зазнають нападів, а поліція не розслідує такі випадки належним чином.

Жоден з нападників за кілька років так і не був притягнутий до відповідальності.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539