З дитмайданчиків знімуть таблички з іменами депутатів

0

Комісія Київради з питань бюджету погодила проект рішення про заходи з упорядкування дитячих майданчиків. Згідно з проектом рішення, на дитячих майданчиках має бути демонтовано усі інформаційні матеріали про осіб, причетних до облаштування таких зон. Про це повідомляє прес-служба Київради.

“Відповідно до проекту рішення, райдержадміністрації повинні будуть провести інвентаризацію всіх дитячих майданчиків, які знаходяться на території відповідних районів. Майданчики будуть передані на баланс уповноважених підприємств, установ чи організацій, що здійснюватимуть належне утримання таких об’єктів благоустрою і проводитимуть їх поточний ремонт”, – повідомляє прес-служба міськради.

Співавтор проекту рішення “свободівець” Святослав Кутняк вважає, що безконтрольно встановлені з піарною метою майданчики можуть становити небезпеку для дітей.

“У Києві систематично збільшується кількість дитячих майданчиків, що встановлюються підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами, у тому числі депутатами Київради. Облаштування таких зон за кошти приватних осіб, як правило, не оформлюється належним чином як дитячий майданчик. Через це у столиці склалася ситуація, коли десятки майданчиків, що не передані на баланс уповноважених підприємств, не підтримуються у належному стані та потенційно можуть становити небезпеку внаслідок їх безхазяйного стану. Саме тому усі дитячі майданчики на території міста Києва повинні бути належним чином інвентаризовані», – зазначив співавтор проекту рішення, депутат Київради Святослав Кутняк.

Документ має також розглянути постійна комісія Київради з питань власності.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539