З метро “Хрещатик” прибрали портрети українських воїнів

0

Зі станції метро “Хрещатик” прибрали портрети українських воїнів, які служать в зоні АТО. Про це повідомив читач “Громади Київщини”, надіславши в редакцію світлини.

“Дивно бачити порожні стіни. Я вже звик, що постійно дивився в очі воїнів під час пересадки. Завдяки їм я замислювався про війну і ціну нашого мирного неба в Києві. Тепер якось порожньо. Не хотілося б, щоб заліпили всю станцію знову якоюсь яскравою рекламою”, – пише читач Сергій.

Стіни проходів до платформ – без портретів захисників України і жодної реклами.

“Даний проект закінчився і мав бути демонтований ще у грудні минулого року, оскільки готувався і подавався через місто до Ігор героїв, що тоді відбувалися. Оскільки інших матеріалів до розміщення не було, його продовжили. Однак за цей час неодноразово вандали обписували роботи, деякі частини були пошкоджені і вони втратили свій естетичний вигляд, тому були демонтовані. Щодо подальших проектів на цій станції, то наразі не маю інформації”, – відповідає речник КП “Київський метрополітен” Наталія Макогон.

Нагадаємо, портрети героїв у метро на Хрещатику роботи фотографа Дмитра Муравського з’явилися в грудні 2017 року.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539