Черінська переховується від слідства, – джерела

0

Екс-депутатка Гостомельської ради Наталія Черінська, раніше засуджена за хабар, переховується від слідства. Про це редакції “Громади Приірпіння” повідомили джерела в правоохоронних органах.

Біля двох тижнів Черінської немає на робочому місці в Гостомельському будинку культури.

Журналісти поцікавилися у начальниці Ірпінського відділу культури Євгенії Антонюк, чи відомо їй, де перебуває її підлегла.

Антонюк повідомила, що бачила розпорядження про відпустку Черінської й перенаправила журналістів до віддіу кадрів. Кадровики зізналися, що екс-депутатка була у відпустці з 20 по 29 вересня, а з 1 жовтня пішла на лікарняний.

Журналісти намагалися отримати в Черінської коментар та поцікавитися станом її здоров’я але її телефон відключений.

Так співпало, що у відпустку Черінська відправилася одразу після того як Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою її брату Віталію Черінському та 6-м його спільникам.

Одна зі статей, яку інкримінують Черінському – це нанесення тяжких тілесних ушкоджень нацгвардійцю в “Зима барі”.

Як відомо, конфлікт через Наталію Черінську, яка відпочивала в барі, та нацгвардійцями відбувся 15 жовтня 2017-го року о 2-й годині ночі. Під час конфлікту брат Черінської відкрив стрілянину, внаслідок якої один з нацгвардійців втратив око.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539