Депутата Київради Сергія Гусовського облили зеленкою (ФОТО)

0

Інцидент стався у приміщенні Київради. Поліція вже затримала кілька чоловік, які ймовірно скоїли напад. Про це повідомляють київська громадська активістка Анабелла Моріна та та рух “Чесно”.

Зранку у четвер депутат Сергій Гусовський виступив на мітингу перед будівлею Київради. Він говорив про розгляд на сесії двох питань – створення еко-парку Осокорки і припинення інвестдоговору з компанією, яка хоче побудувати ТРЦ на Поштовій площі. Після невідомі підійшли впритул та облили зеленкою.

Самовидці говорять, що рідина потрапила політику в очі.

На акції протесту наразі присутні близько 100 учасників, та 20-30 чоловіків у одязі зеленого кольору.

Пізніше на сторінці у соціальній мережі Національного Корпусу з’явився пост: “Зустріли депутата Гусовського так, як він на те заслуговує!”. Згодом ще один: “Відмитися від темних справ важче, ніж від зеленки” та кілька фото.

Головуючий на сесії Віталій Кличко у зв’язку з цими подіями переніс сесію на 14-ту годину. Кличко заявив, що чекатиме від поліції відповіді, хто напав на Гусовського, повідомляє рух “Чесно”.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539