Гаряча вода у домівках киян: нові обіцянки

0

“Господарський суд міста Києва має затвердити мирову угоду. Нафтогаз був готовий постачати газ для виробництва гарячої води ще у квітні. Шкода, що процес зайняв півроку. Тепер ситуація повернулась до правового поля. І ми раді конструктиву”, – йдеть на сторінці НАК “Нафтогаз України” в Twitter.

За інформацією компанії Київтеплоенерго підтверджує визнання правонаступництва за борговими зобов’язаннями Київенерго у розмірі майже 2,4 млрд. грн. “При цьому, питання стягнення додаткових нарахувань підлягає вирішенню у судовому порядку в рамках окремих судових спорів”, – говорять у Нафтозазі.

Тож після укладання договору між Нафтогазом та Київтеплоенерго про постачання газу за пільговою ціною на умовах ПСО, у домівках киян може з’явитися гаряча вода. Приблизно – 15-17 жовтня, тобто з початком опалюваного сезону.

Нині без гарячої води через відсутність природного газу залишаються Оболонський, Подільський, Святошинський, переважна більшість споживачів Деснянського, невелика частина Дніпровського та Солом’янського районів. Гарячим водопостачанням забезпечені райони, які отримують теплоносій від ТЕЦ-5. Її робота забезпечена закупівлею комерційного газу. А також від Дарницької ТЕЦ, що працює на вугіллі та роботи сміттєспалювального заводу “Енергія”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539