Мін’юст зливає Матюшину й Коцюбинське (документ). Когось дивує кейс з Супрун?

0

Мої джерела надали мені документ, який лежить і чекає підпису замміністра Мін’юсту Ірини Садовської. Це відмова селищній голові Коцюбинського Ользі Матюшиній у розгляді її скарги. Вже вся країна знає, що дрежреєстратори можуть вносити в реєстр замість обраного громадою мера – кого завгодно. Парламентарі навіть в сесійній залі відкрито кажуть, що навіть бродячих собак можуть внести замість мерів.

У проекті відмови Мін’юст, якщо Садовська його підпише, зішлеться на те, що вже питання розглянуте. Відповідь-кліше. Відпсика без розгляду по суті.

Тобто Мін’юст, який розглядав питання зловживання реєстратора і перший раз просто НЕ ПОМІТИВ, що ТРЕТЬОГО самопроголошеного голову внесли в реєстр за копіями документів, хоча вносити мають виключно на підставі оригіналів, а не копій. Але у Мін’юсту забракло компетенцій розібратися. Дійсно, як профільний замміністр, який опікується реєстраторами, може побачити на підставі яких документів реєстратор вчинив нову реєстраційцну дію?

Це можемо побачити тільки ми, зробивши відповідні запити і отримавши ці документи.

Ба більше, реєстратору надали в тому числі копії документів, які підпсиані другим самопроголошеним головою Миколою Єременком і станом на грудень місяць вже є рішення суду, яке визнає, що Микола Єременко ніколи не був секретарем ради. І це рішення вступило в силу.

Мін’юст – це просто безпомічна структура. Квота коаліційного партнеру БПП “Народного фронту”, чий рейтинг вже давно під плінтусом історії. МОЗ, яке очолювала Супрун, проти Нового року писав про те, що коли Президент оголосив воєнний стан – захопили Одеський університет. Тобто навіть члени Кабміну відчувають свою безпорадність і не можуть протидіяти реєстраторам.

Мін’юст взагалі недієздатний орган.

Тепер в Кабміну палає – Супрун не може виконувати повноваження як керівник МОЗ, президент робить заяви – йому болить, паралментарі, які могли призначити Супрун – теж роблять заяви… І ти дивишся на цю низку найвищих посадовців держави і тобі страшно за державу…

Тобто ВСІ гілки влади розписуються в тому, що вони БЕЗПОРАДНІ.

І хто їх вмив? Фігурант антикорупціних розслідувань (ФАР) “радикал” Мосійчук. Луценко про таких як він казав, що вони не перший рік прогулюють тюрму.

Ну, як і у випадку з Коцюбинським – ФАР Володимир Карплюк і його гопота обтерли ноги об волю народу. Але в нашому випадку – домовилися з обласним осередком БПП.

А з ким домовився Мосійчук?

То яку Ви державу будуєте? У нас можливо все. Послати уряд, президента і всі реформи на три літери. Можна послати волю народу і в незаконний спосіб поставити третього самопроголоешного голову замість того, кого обрала громада.

Я публічно звертаюся до керівнитва Мін’юсту: припиніть саботаж. Зробіть щось з вакханалією реєстраторів, які можуть забирати майно, красти волю людей і їм це все сходить з рук.

Правоохоронці мають розслідувати діяльність Карплюка, Даніша, Мосійчука і всіх реєстраторів, які захоплюють населені пункти і медуніверситети.

А влада має зробити так, щоб колегія Мін’юсту засіла і розглянула в правовому полі дії реєстратора, який вкрав наші голоси і усунув Матюшину з реєстру, а не готувала нам тупі відписки.

Авторка: Ірина Федорів, журналістка, мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539