Джинса: чому Шлапак регулярно це робить із Zik’ом?

0

На телеканалі ZIK вийшов сюжет про те, що депутатка Київради від “Єдності” Алла Шлапак подарувала в бібліотеку книжку про історію Азії та Африки свого авторства.

“Унікальне видання про історію країн Азії і Африки, їхній розвиток та економічні досягнення, поповнило поличку нових надходжень столичної бібліотеки імені Салтикова-Щедріна. У міжнародний день дарування книг цю свою наукову працю закладу презентувала її авторка – лідер партії «Соціальна справедливість» Алла Шлапак”, – компліментарно пише Zik у ліді новини.

З новини на Zik’у читач дізнається, що Шлапак надрукувала 500 таких книжок і тираж планують збільшити.

“Нині також триває робота над книжкою про війну на Сході та створюються малюнки до дитячої казки”, – пише сайт
Zik’у, тож невдовзі ймовірно слід очікувати нових сюжетів на цьому телеканалі з Аллою Шлапак у головній ролі.

У сюжеті згадується партія Шлапак “Соціальна справедливість” і те, що її лідерка викладає у вищих навчальних закладах з 1998 року.

«Я чекала, що хтось напише, хтось більш вільний, той, хто займається наукою. На жаль, видання не з’явилося. Тому 2 роки тому ми вирішили вже систематизувати з командою і зробити навчально-методичний посібник, якого насправді не вистачало, в першу чергу мені, як викладачу, ну і звісно, моїм студентам», – розказала Алла Шлапак.

Нагадаємо, що нещодавно на Zik’у вийшов компліментарний сюжет про наміри партії Шлапак брати участь у парламентських виборах восени.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539