Підкуп виборців: СБУ накриває сітки “Батьківщни” в Ірпені

0

Служба безпеки України викриває сітки з підкупу виборців партії “Батьківщина” по всій Україні. Спецслужба оприлюднила відео переговорів тих, хто нібито організовував скупку голосів.

Одну з таких сіток викрили в Ірпені, про що на своїй стоірнці повідомляє журналістка Тетяна Ніколаєнко. Вона зауважує, що при цьому СБУ не дає жодних повідомлень про сітки БПП:

“Щоб збити супротивника треба засвітити його сітку. Поки Арсен Борисович (Міністр МВС – прим. ред.) їздив по Штатах, доблєсне СБУ напала на слід сітки Тимошенко в кількох містах, зокрема в Ірпені. Цікаво, що міськраду, де а кожного, пардон, під дупою лежить методичка Березенка як скупити голоси, вони забули потрусити”.

Ось відео, яке надали правоохоронні органи.

Кілька днів тому про формування аналогічних сіток БПП повідомив телеканал 1+1. У сюжеті журналістка потрапила в штаб БПП. З простого агітатора вона перетворилася на так званого бригадира і їй пояснили, як формуються сітки, для яких збирають попередньо персональні дані. Одна анкета з персональними даними коштує 10 грн. По Києву сітку агітаторів курує Андрій Фіщук – керівник департаменту благоустрою КМДА.

У Приірпінні “Батьківщина” пов’язана з дерибаном Біличанського лісу, а БПП, як повідомляв рух ЧЕСНО, зливає на парламентських виборах 95 округ фігуранту антикорупціних розслідувань Володимиру Карплюку.

Нагадаємо, рух ЧЕСНО дослідив, як агітують кандидати в президенти на Київщині та зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539