Карплюк виправдовує засівання: занедбана освіта VS книжкова гречка

0

Фігурант антикорупціних розслідувань Володимир Карплюк написав два ідентичні блоги і поставив текст на рекламу в Facebook. Так екс-мер Ірпеня відреагував на те, що Громадський рух ЧЕСНО поширив інформацію про “гречкосійство” політика на районі – піар на книжках у школах.

“Володимир Карплюк – це мер, за якого щезло безкоштовне харчування – сніданки і ввели платні групи подовженого дня. Щороку батьки пишуть про те, що роблять своїм коштом ремонти в школах. Влітку він заявив, що буде йти в народні депутати по 95 округу. І от тепер, щоб його обрали він бере пару книжок, іде в школу, щоб сфотографуватися і пропіаритися і далі витрачає гроші на те, щоб прорекламувати, який нібито він хороший. То постає питання: з 2014 року будучи мером Ірпеня, як же фінансував освіту, медицину, що тепер доводиться показувати людям кілька книжок як велике благо і це рекламувати”, – зазначає журналістка Ірина Федорів, яка мешкає в Коцюбинському.

Один з блогів політик-забудовник розмістив на “Лівому березі”.

А інший на “Лізі”. Текст слово в слово.

Колишній чиновник, який міг за бюджетні кошти подбати за освіту в регіоні, зараз ставить пости з текстом блогу на рекламу.

Нагадаємо, проти Володимира Карплюка відкрили кілька кримінальних проваджень. Йому вручили кілька підозр і він радомз з лояльними до нього депутатами пікетував прокуратуру області.

Наприкінці літа 2018 року він склав повноваження і заявив, що піде по 95 округу народним депутатом. Як повідомив рух ЧЕСНО, Карплюк домовився з БПП про підтримку під час президентських виборів в обмін на те, що його не будуть притягати до відповідальності.

Обшуки в Ірпені припинилися і в суди відтепер ані Карплюк, ані його колишні затспуники не ходять.

Парламет зволікає з прийнятттям постанови про призначення виборів мера Ірпеня.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539