Платні послуги: Ірпінь ввів талони на харчування школярів

0

З 1 березня в Приірпінні вступили в дію талони на харчування в школах. Сні талони – еквівалент 20 грн на обід, червоні – 25, а зелені – 30. Розпорядження у Комунальному підприємстві Ірпеня, яке відповідає за харчування в школах, видали 22 лютого 2019 року.

“З метою оптимизації виробничих процесів господарчої діяльності комунального підприємства, з 01 березня 2019 року, КВПГХ Ірпінської міської ради впроваджує обслуговування харчування дітей, батьки яких розраховуються по безготівковому рахунку (на розрахунковий рахунок підприємства), тільки по таланах на харчування. За додатковою інформацією звертатися по телефонам:
073 431 58 48 або 068 418 58 84”, – йдеться на Facebook-сторінці відомства.

Нововведення в соцмережі викликало більше запитань, аніж відповідей.

Нагадаємо, в Приірпінні плате харчування в школах ввели за головування Володимира Карплюка. Депутатська більшість, до якої входять партійці “Нових облич” підтримала цю ініціативу й бюджетні кошти відтоді не йдуть на харчування дітей. Так само платними стали групи подовженого дня.

Коцюбинці намагалися оскаржити рішення про платні групи подовженого дня, але депутатка Коцюбинської ради Катерина Корбут-Ющенко під час незаконного перевороту отримала виклик до суду, який надійшов в Коцюбинське і справу закрили.

У цей же час харчування в столичних дитсадках та школах для іногородніх стане платним, оскільки Київ відмовляється надалі безкоштовно фінансувати з місцевого бюджету харчування тих дітей, чиї батьки або самі діти не зареєстровані в столиці. У садках вже ввели графу з місцем реєстрації і пріоритет – для киян. Ті іногородні, які були в черзі, суттєво посунулися в ній на гірші позиції.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539