Кому довіряє Дерев’янко на Київщині

0

На сайті ЦВК оприлюднено список довірених осіб кандидатів на президентських виборах. Рух ЧЕСНО поцікавився, кому ж кандидат Юрій Дерев’янко довірив свою репутацію на Київщині.

Довірені особи, згідно із законом, ведуть агітацію та сприяють кандидату на посаду Президента України у виборчому процесі, представляють його інтереси у відносинах з виборчими комісіями, іншими державними органами та органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об’єднаннями громадян, виборцями. Про це йдеться в статті 67 закону “Про вибори Президента України”.

Ось список тих, кому довіряє на Київщині Юрій Дерев’янко:

На Білоцерківщині (округ №90) Дерев’янко довіряє тимчасово безробітній Світлані Галкіній.

У Макарівському районі (округ №91) кандидат не знайшов собі довіреної особи.

В Узині (округ №92) інтереси Юрія Дерев’янка представляє підприємець Володимир Добровольський. Він є депутатом Сквирської міської ради, обраним за списком ВО “Батьківщина”, головою бюджетної комісії. Він агітує за Дерев’янка на своїй Facebook-сторінці.

Цікаво, що під час аналізу кандидатів у Президенти Рух ЧЕСНО виявляв технічних кандидатів. І, як з’ясувалося, Юрій Дерев’янко пов’язаний з Юлією Тимошенко.

У Миронівці (округ №93) кандидат у Президенти Дерев’янко довірився керівникові районної організації партії “Воля” Сергію Ткаченку, який, згідно з інформацією на сайті ЦВК, працює у фермерському господарстві “Богун”.

Повний тезко Ткаченка у 2007-2012 роках був на платних засадах помічником народної депутатки від “БЮТ” Уляни Мостіпан.

Він також входив до списку уповноважених осіб від “БЮТ” на позачергових виборах народних депутатів України 30 вересня 2007 року – представляв тоді 89-й округ (Миронівка, Київська область).

В Обухові (94-й округ) Дерев’янко довіряє Віталію Кищенку, керівникові ТОВ “Геос-Сервіс”, яке спеціалізується на діяльності у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданні послуг технічного консультування в цих галузях. На Facebook-сторінці Кищенка трапляються перепости публікацій, що стосуються Юрія Дерев’янка.

2013 року Кищенко балотувався на повторних виборах у 94-му окрузіяк представник партії “Соціалістична Україна”, переможцем тоді став самовисуванець Руслан Бадаєв.

У Києво-Святошинському районі та Приірпінні (округ №95) довіреною особою кандидата є Ольга Білоусова. За даними сайту YouControl, вона є керівницею й засновницею ТОВ “Юридична правозахисна група”.

Повна тезка Білоусової є членом Асоціації міжнародних перевізників. Існує висока вірогідність, що це саме довірена особа Юрія Дерев’янка, оскільки в інформації щодо її членства зазначено юридичний фах.

Повна тезка Ольги Білоусової 2013 року працювала в КОДА начальником відділу організації перевезень на наземному транспорті управління Укртрансінспекції в Київській області.

Вона ж була у складі обласної комісії з проведення перевірок щодо виконання умов договорів, укладених Київською обласною державною адміністрацією з перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що належать до компетенції КОДА, як представник громадської спілки “Захист прав автомобільних перевізників та пасажирів”.

У Бучі, Славутичі, Бородянському, Вишгородському, Іванківському та Поліському районах Київщини (округ №96) довіреною особою Дерев’янка стала тимчасово безробітна Юлія Іл’янкова.

У Броварах (округ №97) Юрій Дерев’янко довіряє очільнику Київської обласної організації партії “Воля” Дмитрові Байбаєву, який, згідно з даними YouControl, має стосунок до таких організацій:

Дмитро Байбаєв, за інформацією сайту posipaky.info, був помічником народної депутатки Ірини Суслової, яка колись балотувалася від “Самопомочі” за квотою “Волі”, а зараз входить до фракції “БПП”.

У Яготині, Борисполі, Переяславі-Хмельницькому (округ №98) кандидат у Президенти Юрій Дерев’янко довірився Артему Уріадкопєлі, котрий, відповідно до інформації на сайті ЦВК, тимчасово не працює. На своїй Facebook-сторінці Уріадкопєлі не агітує за Дерев’янка.

Нагадаємо, Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.

31 березня, у день виборів Президента України, Рух ЧЕСНО моніторитиме перебіг голосування в режимі онлайн.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539