Журналістка Скорик йде від “Голосу” по 95 округу

0

8 чревня відбувся з’їзд партії “Голос”. Делегати патрійного з’їзду вирішили кандидувати по 95 округу журналістку Михайлину Скорик, яка мешкає в Ірпені.

Михайлиан Скорик – журналістка. Працювала головним редактором сайту podrobnosti.ua телеканалу “Інтер”, працювала в газеті “Лівий берег”, на сайтах sobytia.tv, tochka.net та ін.

Як колумніст “Української правди” активно висвітлює корупціні справи регіону, дерибани землі, затвердження генплану Ірпеня без належних громадських обговорень із силовим супроводом тітушок та виведення коштів з місцевого бюджету.

Про те, що Скокрик заборонений в’їзд до Росії та Білорусі вона дізналася в 2017 році під час візиту в Білорусь. Журналістка це пов’язує з тим, що вона була у Криму напередодні псевдореферендуму у 2014 році. Тоді висловлювала активну позицію щодо анексії Криму та російської агресії на Донбасі, писала про це у соцмережах, проводила тренінги з протидії пропаганді Кремля.

Чоловік Михайлини Скорик загинув під Іловайськом в 2014 році.

Станом на 9 червня єдиним зареєстрваним кандидатом по 95 округу залишається фігурант антикорупційних розслідувань Володимир Карплюк. Він блотується як самовисуванець, хоча очолює партію “Нові обличчя”.

Також про свій намір блаотуватися до парламенту по цьому округу заявила голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова. Щоправда вона так і не визначлася, чи піде самовисуванкою, чи від УДАРу.

І Карплюк, і Смірнова вже мають борди на території округу. Про це повідомляв рух ЧЕСНО.

Також рух ЧЕСНО проналізував вже декларацію Карплюка та декларацію Смірнової.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539