ЦВК вимагає у Ірпінської ОВК проміжні фінансові звіти

0

Працівники ОВК 95 округу не передали до Центральної виборчої комісії проміжні фінансові звіти кандидатів-мажоритарників.

Про це «Громаді Приірпіння» повідомили у ЦВК.

Речник ЦВК Костянтин Хівренко зауважив, що жодного проміжного звіту кандидатів у нардепи по 95-му округу в ЦВК немає.

«Станом на вчора, 30 липня, в ЦВК з ОВК 95 округу не надходили проміжні фінансові звіти жодного з кандидатів. Ми направили увечері 30 липня до ОВК лист, з проханням надіслати нам звіти. Відповіді ще не отримали».

«Разом з тим, хочу зазначити, що остаточні звіти про фінансові витрати ЦВК має оприлюднити до 8 серпня включно», – додає Хівренко.

Голова ОВК 95 округу Святослав Куценко, який в комісію увійшов за квотою партії «Батьківщина», раніше повідомляв Руху ЧЕСНО, що звіти повинен був подати попередній голова і обіцяв перевірити цю інформацію.

“Лише 4 кандидати з 35-ти надали проміжні фінансові звіти. Я в комісію зайшов в п’ятницю перед виборами, ввечері в четвер мене завели. Я був зосереджений на проведенні виборів, про фінзвіти я зараз запитаю нашого юриста”.

Однак, журналістам більше не вдалося поспілкуватися з Куценком. Його телефон відключений.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539