Область виділяє 2,8 млн. на підключення Коцюбинського до Київського водогону

0

19 вересня облрада розгляне питання виділення коштів на підключення селища Коцюбинське до столичного водогону. Про це повідомляє депутат Київської облради Миколи Ляшенко (балотувався від УКРОПу). 

Голова ОДА Михайло Бно-Арьян запевнив депутата, що роботи розпочнуться як найшвидше, щоб забезпечити населення питною водою належної якості.

“Сьогодні був у голови адміністрації. Я ще не встиг запитати про Коцюбинське, бо спершу хотів запитати за Вишневе, але Бно-Аріян сам зауважив, що тримає це питання на контролі та вносить пропозицію про зміни до бюджету. Зокрема, щодо виділення 2,8 мільйонів на розробку гідравлічної розрахункової схеми, проекту щодо приєднання до мереж м. Києва також в цю суму входитиме і виконання робіт”, – говорить Микола Ляшенко.

Ляшенко також додає, що Даніш і Слухай запевняли на нараді керівництво КОДА, що проблеми з водопостачанням в селищі відсутні.

“Приємно, що голова не повірив на слово Данішу і директору КП, про те що з водою в селищі все добре, що вода чиста. Був приємно здивований, що він тримає це питання на контролі”, – додає Ляшенко.

Журналістка Ірина Федорів, яка була присутня на нараді в ОДА в кінці серпня, наголошує, що позицію самопроголошеного голови Даніша підтримували директорка департаменту УЖКГ Галина Король  і заступниця голови КОДА Алла Шкуро.

“Ми вкотре залучили з бюджету вищого рівня кошти на розвиток селища. Дуже добре мати і свої свердловини і альтернативне водопостачання з Києва, на випадок, якщо свердловини забруднені, так як зараз. Даніш не робить нічого іншого, як розтринькав два річних бюджети селища і не залучив вищестоящого бюджету для вирішення глобальних питань. Більш того, за його керування Ірпінь навіть закрив стаціонар, а Даніш не вступився і не відстояв його”, – говорить Федорів. 

Це буде перша сесія з моменту призначення Михайла Бно-Арьяна на посаду голови КОДА і проекти рішень, які виноситимуться на голосування, готував апарт КОДА вже під головуванням новопризначеного очільника.

Нагадаємо, що раніше у воді селища було виявлено фекальні забруднення.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539