Нардепка Василевська-Смаглюк шукає “нормальних” і “не затятих” активістів Бучі

1

Представниця “Слуги народу” Ольга Василевська-Смаглюк шукає в Бучі “нормальних, незаплямований і, одночасно, не затятих активістів”. Про це вона написала в одному із коментарів під своїм постом на власній сторінці у соцмережі facebook.

“Аню, пліз, покажи, познайом мене з людьми із Бучі, які є нормальними, незаплямованими і, одночасно, не затятими активістами, які от прямо все навкруги піддають критиці і обезцінюють. Дуже шукаю таких”, – просить депутатка.

Бучанка, до якої звертається за допомогою Василевська-Смаглюк, уточнює, яких саме активістів депутатка має на увазі:

“Що таке “нормальними, незаплямованими і, одночасно, не затятими активістами”? “Нормальними” у якому значенні? “Незаплямованими” ким і чим? “Не затяті” – це ті, хто “і вашим, і нашим, і своїм і з усіма порішають і домовляться з “фігурантами”? Гм… На Приірпінні тільки “затяті активісти” можуть роками вперто боротися з місцевими “бізнесменами-забудовниками” і “фігурантами кримінальних проваджень”: організовувати людей на протести, збирати документи, свідчення, вимагати активних дій від міліції, прокуратури, ходити на суди, які нескінченно переносяться, бо “фігуранти” вічно “хворіють”…”

Активістка з Бучі Олена Лисенко попросила народну депутатку конкретизувати, хто саме ті “затяті” активісти, з якими Василевська-Смаглюк не хоче мати справу. У відповідь депутатка порадила не сприймати все на свою адресу.

“В мене колись теж була така риса – все сприймати на свій рахунок. Потім минулося.
З приводу зустрічі, вона відбудеться. Тоді, коли у мене буде певний результат і певна інформація. Не раніше”, – відповідає Лисенко нардепка.

Коментар Василевської-Смаглюк з’явився після того як “Громада Приірпіння” розкритикувала висадку дерев депутатки разом із мером Бучі екс-регіоналом Анатолієм Федоруком, якого судять за знищення лісу в Бучі в особливо великих розмірах.

1 Comment

  1. Анонім 25 Вересня 2019 at 20:54

    В Іванкові пошукайте . Там точно є!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539