Герой парковки: депутат на місці для людей з івалідністю припаркував незадклароване авто

0

Депутат Ірпінської міської ради (“Нові обличчя”) Олексій Олійник припаркувався поблизу ТРЦ “Лавіна”. Машину помітили односельці і зауважили, що припаркована вона на місці для людей з інвалідністю. Факт неналежної парковки виборці помітили ще наприкінці 2018 року. Коцюбинці твердять, що саме депутат Олійник користується цим авто.

“Громада Приірпіння” вирішила дочекатися декларації політика, аби перевірити, чи внесе він цей транспортний засіб як свою власність або як машину, яка перебуває в депутата на праві користування.

Але в декларації за 2018 рік у депутата Олійника не було задекларовано жодного транспортного засобу. У групі Facebook “Громада Коцюбинського” депутат почав виправдовуватися, що машина насправді не його і він просто її запаркував.

На питання, як довго депутат кермує цією машиною, Олійник не забажав відповісти.

“Громада Приірпіння” вирішила перевірити, хто ж власник авто. За номером вдалося з’ясувати, що це біла KIA 2010 року випуску. Востаннє реєструвалося право власності 2014 року.

Машина з такими ж вихідними даними задекларована у іншого депутата Ірпінської міськради з “Нових облич” Богдана Слюсаренка.

Досі невідомо, на яких умовах він передав цей транспортний засіб іншому депутату й якщо дійсно, як твердять односельці, Олійник користується саме цією автівкою, Олійник не вніс її в декларацію.

Нагадаємо, “Наші гроші” повідомляли про те, що майно Богдана Слюсаренка та депутата Коцюбинської селищної ради Івана Лизуна арештували, оскільки його оформлював “чорний” реєстратор.

“Громада Приірпіння” розкрила секрет квартирних оборудок самопроголошеного голови Коцюбинського Сергія Даніша. У цій схемі він задіяв іншого свого колегу – депутата Коцюбинської селищної ради Анатолія Столяра.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539