18 школа в Коцюбинському: бійки на перерві аж до струсу мізків

0

У 5-А на перерві у 18 школі селища Коцюбинське відбулася чубанина. Як наслідок – в 11-річного Ігоря струс мозку і він майже тиждень лежить вдома на дивані.

“Він мене побить хотів, але не зміг. Він покликав своїх друзів і вони накинулися і почали бити в живіт і в голову”, – розповідає Ігор журналістам ТСН.

У хлопця паморочитсья в голові і його нудить.  Ігоря виховує бабуся, мати – на заробітках. Бабуся твердить, що після дзвінка медсестри одразу пішоа в клас з тими хлопцями, які били, викликала поліцію.

“Поліція викликала швидку”, – твердить бабуся, яка обурена, що ніхто не вибачився і  не поцікавився, як здоров’я її онука. Вона наполягає на тому, що батьки мають провести виховну роботу над своїми дітьми.

Директор школи Ігор Лошицький переконує, що конфлікт роздмухують дорослі:

“Діти повздорили, вже забули про конфлікт, адорослі не можуть помиритися між собою”.

Бабуся каже, що її дитина лежить не піднімається і нічого не забула. Лошицький переконує, що інша дитина теж лежить і в неї теж струс мозку.

Батьки інших хлопчиків твердять, що написали теж заяву у поліцію, але на бабусю Ігоря. З їхніх слів випливає, що бабуся побила їхніх синів. Та не йме віри і перепитую чим била, де била.

“Все викладено в поясненнях дітей в поліції”, – каже мати одного з хлопців.

Бабуся твердить, що з Ігоря зірвали ланцюжок і били пляшкою по голові. На це мати одного з хлопців відповідає:

“Ви яке право мали його чіпати?”

Бабуся те, що щось робила хлопцю – спростовує.  Мати хлопця наполягає, що вона не чіпала Ігоря, який твердить, що його били однокласники, а не батьки однокласників.

Батько одного з хлопців зачитує з папірця: “Я вдарив Мирона, потім він вдарив мене” і переконує, що, згідно з написаним, нападник Ігор.

У конфлікті, що виник, тепер мають розібратися правоохоронці разом із шкільним психологом.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539