Хлопчику Богдану з Коцюбиського треба донори крові – рак крові

0

На фото Богдан Грищенко. Хлопчику, який мешкає по сусідству на вулиці Меблева, 11 років.

Він, як і всі діти, цього року 1 вересня пішов в школу і ніхто нічого не запідозрив, доки в нього не припухли очі. Хлопчика повели до лікаря  і здали аналіз крові.

Лікарі поставили страшний діагноз – гострий мієлоластичний лейкоз.

Це рак крові.

Аби підтримати життя Богдана Грищенка, треба доволі рідкісна група крові ІІІ (+). Можна здати будь-яку групу на обмін у банку крові, тоді хлопчику видадуть потрібну йому ІІІ (+). Ми звертаємося до всіх, хто може стати донором. Просимо приїхати у Київ у Дитяче гемологічне відділення (Богоутівська,1). Донорів приймають щодня. Також вкрай необхідно отримувати тромбоконцентрат III (+). Його можуть взяти у тих, хто має таку групу крові. Такий забір здійснюється на 7 поверсі щовівторка та щочетверга з 8:20 ранку. Донорам з собою обов’язково мати паспорт. Донором може бути для тромбоконцентрату тільки чоловік, а донором крові – будь-хто.

Контактний номер мами Галини Леонідівни Гурської т. (067) 304-43-85. Саме вона курує донорів.

Також за бажанням Ви можете встановити собі на Facebook кавер, щоб поширити інформацію про допомогу.

Я з свого боку пішла в парк біля Будинку культури і вирішила покрутити вату, щоб підтримати родину фінансово. За день для цієї  благодійної мети зібрала 2 330 грн їх я передала родині.

Як донор, який здає кров 8 років поспіль, наголошую на тому, що кошти на ліки знайти значно легше, ніж донорів крові. Замінника крові неіснує. Тому проявіть свідоміть і не пошкодуйте свого часу.

Здача крові дозволяє безкоштовно перевірити свій стан здоров’я і врятувати чиєсь життя.

Авторка: Олександра Куцан, мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539