Які матеріали про Приірпіння увійшли в топ-5 регіональних матеріалів ЧЕСНО-2019

0

Одразу три тексти руху ЧЕСНО про Приірпіння увійшли в топ-10 регіональних текстів, які мали в 2019 році найбільшу кількість переглядів.

Найбільш читаним з текстів про наш регіон виявився текст про подорож чиновниць Бучанської ради на Мальдіви, де одна з них святкувала день народження. Він з-поміж усіх регіональних матеріалів руху ЧЕСНО, які були видані 2019 року, посів 2 місце.  Зарплата чиновниць була на рівні 15 000 грн.

 

Цю новину не лише читали на сайті Руху ЧЕСНО. Була значна кількість передруків публікації, зокрема лише на сайті “Української правди” публікація набрала понад 83 000 переглядів.

Про відпочинок бучанських чиновниць після публікації ЧЕСНО матеріали знали занальнонаціональні телеканали, чия аудиторія значно перевищує аудиторію он-лайн видань.

Одразу після відпочинку на Мальдівах найретинговішим текстом став огляд 95 округу, де програв фігурант кримінальних розслідувань та екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк. Для порівняння, загалом рух ЧЕСНО видав аналіз понад 40 округів й саме 95 округ був найбільш цікавий виборцям.

Занальнонаціональні ЗМІ також знімали про цей округ сюжети, а он-лайн видання поширювали інфомрацію ЧЕСНО про кандидатів.

Четверту сходинку посів матеріал про кандидатку-клона на 95 окрузі, яка мала забирати голоси у тогочасної очільниці РДА Мирослави Смірнової (УДАР). Кандиаткою-клоном виявилася дружина однопартійця Карплюка. Саме Карплюку, який змагався за перемогу на 95 окрузі було вигідно відтягувати голоси у основних конкурентів.

Якщо ж брати окремий рейтинг матеріалів про вибори, які були розміщені не на сайті ЧЕСНО, а у спецпроекті “Української правди” та ГО “Центр.UA” – “Вибори вибори”, то огляд всіх округів Київщини теж увійшов в топ-матеріалів, які переглядали виборці. З-поміж всіх округів також фігурував огляд 95 округу, до якого входить Приірпіння і Києво-Святошинський район.

Аналіз всіх кандидатів на округах Київщини, Волині, Києва був проведений вперше в Україні. Аналізи округів передруговувала “Українська правда”, аби інформувати виборців.

З повним рейтингом матеріалів Руху ЧЕСНО та із річними підсумками роботи можна ознайомитися за посиланням.

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539