Чому самопроголошений мер Коцюбинського і депутат Слюсаренко відмовилися стріляти по Путіну?

0

Перед Водохрещам наш військомат проводив стрілецький вишкіл для військових та бійців тероборони. Як завжди, я взяв у ньому участь, але цього разу побачив, що у нас дуже дивні гості.

Це був самопроголошений голова Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш (“Нові обличчя”). Це наша окупаційна влада. Та депутат Ірпінської міської ради від “Нових облич” Богдан Слюсаренко. Приїхали вони на позашляховику CHEVROLET Tahoe. За кермом був Даніш.

Той, хто відстежує декларацію Сергія Даніша добре знає, що після квартирної афери він із себе списав все майно. Це було зроблено для того, щоб у разі, якщо суд постановить повертати гроші людині, яка повірила Данішу і купила у нього квартиру, то Даніш міг не віддавати ані грошима, ані майном. Тому виникло слушне питання, чому позашляховик не в декларації?

Даніш переконував, що машина не його: 

“Може мені ще й метро в декларацію вносити, адже я і на ньому їзжу?” – додав він.

Так от законодавство нашої країни, яке законослухняні громадяни поважають, зобов’язує депутатів декларувати квартири і машини, якщо вони не у їхній власності, але у їхньому користуванні. Та для політиків з партії “Нові обличчя” законодавство України давно нічого не важить.

Так соратник Даніша і депутат Ірпінської міської ради від “Нових облич” Олексій Олійник теж не декларує чуже авто, хоча на ньому справно паркується на місцях для людей з інвалідністю.

Люди, які не поважають закон, не поважають і державу. На вишколі виник ще один момент, який змушує переосмислити глибше факт діяльності в селищі окупаційної влади. Слюсаренко, який має відразу до української мови, стріляти відмовився і кудись постійно передавав інформацію.

Сергій Даніш, який декларує маузер, а значить знає, що робити зі зброєю, приїхав на вишкіл без жодних українських знаків розпізнання відмовився стріляти по мішені з Путіним.

Виникає у мене закономірне питання, політик Сергій Даніш боявся вистрелити чому? Бо боїться, якщо настане інша окупаційна влада – з нею треба буде йому домовлятися?

Мені пощастило задати питання депутату Богдану Слюсаренко про те, чому він відмовився стріляти по мішені з Путіним. Що він відповів – виборці можуть судити самі.

Громада має постійно пам’ятати ті факти, які свідчать про цінності політиків. Вибори будуть в 2020 році.

 Автор: Юрій Устіновський, мешканець селища і член місцевої тероборони

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539