Даніш перед зимою удобрив газон у Коцюбинському за 41 600

0

Самопроголошений селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш знав, що зима буде теплою. Мабуть тому перед зимою вирішив удобрити газон в селищі.

Така “стратегічна річ” як удобрення газону, обійшлась коцюбинцям у 41 600 грн. Комунальне підприємство селища з такою надскладною функцією, як удобрення газону, як бачимо, справитися не могло. Тому дали заробити ФОП О. Матей.

Як я вже писала, цей підприємець у 2019 році не раз добре живився з нашого бюджету. Нагадаю, що за зелені зони на Залізничній та Доківській вже ми платили 265 000.

Видно, Даніш довго думав, чому ж згоріла трава і вирішив, раз так багато вже грошей заплатили з бюджету, то удобрити газон. Можливо, у бюджеті 2020 знову будуть витрати на такі стратегічні речі, як трава.

Цьому ж підприємцю торік за системи поливу ми віддали майже 154 000 грн. Він же зробив нам капітальний ремонт парку біля Будинку культури. Обійшлося це все у майже 300 000. Загалом цей підприємець заробив на нашому озелененні 760 000 грн у 2019 році.  Це тільки ці суми, які нам вдалося поки виявити. Сподіваюся це покращення відчув кожен мешканець селища Коцюбинське.

У нас же всі комунальні проблеми вирішені, всі проблеми освіти і медицини закриті. Я так розумію, що діти в 18 школі даремно проводили ярмарку, щоб назбирати для школи на техніку, а музична школа даремно просила про циклювання підлоги і хотіла, щоб скинулися батьки.

Ми вже все зробили в селищі і тепер можемо собі дозволити на зиму удобрити газон на 41 600. Навесні побачимо, де у нас на такі суми урожай буде в громаді. До речі, Даніш вже їздить на незадекларованому позашляховику. І не бачить потреби його декларувати.

Принагідно нагадую всім, що я останні 5 років безрезультатно боролася з Ірпенем за те, щоб вони відродили теплицю на території школи.

Діти б могли займатися і вирощувати розсаду, а ми могли б не витрачати бюджетні гроші на “озеленення” чужих кишень. Але кого цікавлять інвестиції в освіту чи економія на розсаді?

Озеленення було, є і буде для таких, як Даніш і партіців “Нових облич” золотою жилою. Тільки цю жилу вони тягнуть  з нас – платників податків.

Авторка: Олександра Куцан, депутатка Коцюбинської селищної ради та голвоа комісії ЖКГ

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539