Приіріпіння: хворих на коронавірус 17, чекають на результати тестувань ще 116

0

Невтішний рекорд встановив Ірпінь. Тут, за Центру громадського здоров’я, які озвучили “Громаді Приірпіння” в КОДА ,тепер 9 хворих на коронавірус. У тому числі одна дитина. Це дані станом на ранок 8 квітня.

На другому місці Буча. Тут 5 захворілих на covid-19.

У КОДА твердять, що офійно статистика підтверджує тільки по 1 випадку в Коцюбинському, Гостомелі та Ворзелі. Ці ж дані викладені на офіційному сайті ОДА станом на 8 квітня і про 3 нові випадки коронавірусу, про які 7 квтіня повідомляли у мережі Facebook – інфомрації на офіційному сайті ОДА немає.

“Ірпінь очікує на результати тестування 63 громадян. Коцюбинське – на резлуьтати 20. Буча очкує на 19 результатів, Ворзель на 8, а Гостомель на 6”, – повідомляють телефоном “Громаду Пріирпіння”.

Таким чином загалом 116 громадян з Приірпіння чекають тестування. Що стосується області, то загалом очікують на результати тестів 475 громадян. Пропускна спроможніть обласної лабораторії, яка проводить ПРЛ тестування – 72 аналізи за день. Як повідомили “Громаді Приірпіння”, 400 підозр лабораторія може протестувати за 5 – 6 днів. Кількість підозр збільшується, а пропускна спроможність не змінюється.

Рух ЧЕСНО досліджував, чому областна рада ще в березні виділила гроші на покращення матеріальної бази для боротьби з коронавірусом, але КОДА не провело закупівлі.

Офіційна статистика на Київщині дає дані про те, що померло 5 громадян, 4 одужало. Це лише офійно підтверджені випадки, які за умови малого відсотка тестувань не можуть давати репрезентативну статистику.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539