Приірпіння: у Ірпені та Коцюбинському нові хворі на коронавірус

0

У Коцюбинському та в Ірпені додалося по 1 хворому на коронавірус. Такі дані а сайті ОДА станом на 5 травня.

Таким чином загальна кількість хворих у Ірпені сягнула 22, а в Коцбинському 7. У Бучі, Гостомелі та Ворзелі відпоідно 12, 7 і 3 офіційно виявлених хворих за весь період карантину.

Щодо тих, хто вже встиг одужати. то в Ірпені таких п’ятеро, а в Буча та Коцюбинському по двоє. По одному пацієнту одужали в Гостомі та Ворзелі.

Щодо кількості підозр то в ОДА надають “Громаді Пріирпіння” таку інфомрацію:

“У Ірпені під підозрою 254 громадян, у Бучі 52, в Коцюбинському 38, у Гостомелі 32, а у Ворзелі 12. Що стосується тих громадян, за якими встановлене спостереження, то статистика така: під наголядом в Ірпені 400 осіб, у Бучі 122 в Коцюбинському 73, у Гостомелі 55, а в Ворзелі 16”.

Нагадаємо, пропускна спроможніть лабораторії збільшилася до 300 тестів на день. Раніше лабораторія могла проводити менше 80 тестів і вже 28 березня кількість тих, у кого підозрювали коронавірус, перевищила кількість тестів, які могла провести обласна лабораторія.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539