Коронавірус: за добу виявили 6 нових хворих у Приірпінні

0

Найбільшу кількість нових захворілих виявили  Бучі. За добу статистика зросла з 12 до 16. Таким чином додалося десь 25%. Нещодавно повідомиляли про те, що в Ірпінській лікарні захворіли лікарі. Пацієнтів тепер пенаправляють в Бородянку.

У Ірпені та Ворзелі додалося по 1 новому випадку. Такм чином кількість офіційно зафіксованих зворих становить відповідно 23 і 4. “Громада Приірпіння” порівняла офіційні дані на сайті ОДА за 6 та 7 травня.

Щодо Гостомеля та Коцюбинського, то статитика захворілих не змінилася. Виявлено по 7 випадків у кожному населеному пункті.

Статистика тих, хто одужав сатном на 7 травня не змінилася. У Ірпені хворобу поборли 5 осіб, у Коцюбинському та Бучі по двоє і по одному у Гостомелі та Ворзелі.

Нагадаємо, пропускна спроможніть лабораторії збільшилася до 300 тестів на день. Раніше лабораторія могла проводити менше 80 тестів і вже 28 березня кількість тих, у кого підозрювали коронавірус, перевищила кількість тестів, які могла провести обласна лабораторія.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539