У Приірпіні виявили 14 хворих на covid-19 за 3 останніх дні

1

Протягом 3 днів, з 18 по 21 травня, у Приірпінні вивили 14 нових хворих на коронавірус. Про це свідчать дані на сайті облдержадміністрації.

У Ірені кількість хворих зрола на 6 осіб і тепер загалом їх 66. Одужали 7-ро. Як вже раніше повідомляла “Громада Приірпіння” одна людина померла. Значний стрибок захворілих відбувся у Ворзелі. Якщо 18 травня було офіційно зафіксовано лише 5 таких випадків, то вже 21 травня кількість зросла до 8.

У Бучі офіційно визнаних захворілих збілишилося за ці дні на 2 і таких пацієнтів тепер 40. Одужали за період тестування лише 2 громадян. Одна людина померла.

У Коцюбинському кількість тих, хто захворів і кого офіційно виявили за три дні, зросла на 2-х чоловік. Тепер їх 31. Цифра тих, хто одужав – без змін. За офіційними даними їх лише 2.

У Гостомелі додався лише один хворий. Тут тепер їх 9. За весь час одужала лише 1 людина.

Нагадаємо, пропускна спроможність ПЛР-тетування в області зросла у кілька разів. Окрім цього в Ірпінській лікарні, яка розташована в Бучі, виявили хворих лікарів і лікарю закрили. Тут перебували всі пацієнти, у яких були різні діагнози і не було виявлено офіційно коронавірусу.  У Бородянці днями теж виявили хворого медпрацівника і ліарню закрили до 22 травня.

Також “Громада Приірпіння” писала про те, що влада Ірпеня просить допомоги у підприємців, аби побороти пандемію, і обіцяє грамоти. У той же час з бюджету та комунальних підприємств, зокрема Ірпінської лікарні, вивели сумрно до 1,5 млн на “телеканал” ITV.

Цей “телеканал” є по суті Youtube каналом для бюджтної джинси і піару партії “Нові обличчя”.

1 Comment

  1. Евгений 19 Березня 2021 at 22:11

    Да уж, статистика везде не ахти, пугает не только само заболевание, но и осложнения после него. У меня на фоне перенесенного коронавируса обострилось хроническое заболевание. Потребовалась срочная операция по удалению желчного пузыря быстро нашел клинку https://medikom.ua/stacionar/obshchaya-hirurgiya-kiev/laparoskopicheskaya-holecistehktomiya/ сразу же провели щадящее хирургическое вмешательство. После операции осталось несколько небольших следов от проколов. Теперь вот переживаю, если повторно заболею, то к каким еще осложнениям готовиться.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539